Marsik97
Aktywna w BB
To dobrzeTrzymam kciuko zeby sie udalo![]()
i nie jestes sama chyba kazda z nas w jakis sposób świruje, a ja to na pewno
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrzeTrzymam kciuko zeby sie udalo![]()
i nie jestes sama chyba kazda z nas w jakis sposób świruje, a ja to na pewno
![]()
Hej dziewczyny [emoji4] dawno mnie tu nie bylo [emoji4] pisze bo jestem po kolejnej inseminacji i czekam na tesowanie i jestem tak zestresowana ze zaraz zejde[emoji12] to moja czwarta inseminacja po poronieniu (wtedy sie udalo za 3 razem) a teraz nie wiem czemu jest tak trudno.. Jesli sie nie uda to ide na histeroskopie a potem zobaczymy moze invitro[emoji4] na razie mam mega stresa i zastanawiam sie czy tylko ja tak swiruje [emoji12]
Hej ja też mam teraz testować, pierwszy tydzień świrowałam a dziś już czuje żenic z tego nie będzie.Hej dziewczynydawno mnie tu nie bylo
pisze bo jestem po kolejnej inseminacji i czekam na tesowanie i jestem tak zestresowana ze zaraz zejde
to moja czwarta inseminacja po poronieniu (wtedy sie udalo za 3 razem) a teraz nie wiem czemu jest tak trudno.. Jesli sie nie uda to ide na histeroskopie a potem zobaczymy moze invitro
na razie mam mega stresa i zastanawiam sie czy tylko ja tak swiruje
![]()
No właśnie której się udała inseminacja ? Bo mam wrażenie że większość to invitroDziękujęa czy sa dziewczyny ktorym sie udalo i czy miałyście jakieś wczesne objawy? Jak zaszlam w pierwsza ciaze to bolały mnie piersi a teraz nic a nic zadnych objawow
![]()
Tym którym się udała to już ich dawno nie ma na forum. Nasza Aśka która prowadzi kalendarz zaciążyła bodajże po 3 inseminacji, Gośka po 2, a Pałka Zapałka po 1No właśnie której się udała inseminacja ? Bo mam wrażenie że większość to invitro
Dlatego rozważam już invitro szkoda kasy na inseminacje kolejneTym którym się udała to już ich dawno nie ma na forum. Nasza Aśka która prowadzi kalendarz zaciążyła bodajże po 3 inseminacji, Gośka po 2, a Pałka Zapałka po 1więc udaje się. Chociaż statystyki są słabe jeśli chodzi o inseminacje. Ja sama jestem po 6 nieudanych, a in vitro zaskoczyło za pierwszym razem
A co proponuje lekarz?Dlatego rozważam już invitro szkoda kasy na inseminacje kolejne
No właśnie której się udała inseminacja ? Bo mam wrażenie że większość to invitro