blueskye
Fanka BB :)
Pole..a ja Ci po prostu dziękuję.
i reszcie dziewczyn...
które rozumieją
jakkolwiek
i reszcie dziewczyn...
które rozumieją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
po co się wydzierać...pol- przesadzasz piszesz wkolko jedno i to samo czytanie ze zrozumienie czytanie ze zrozumienie... opamietaj sie bo jak juz nie masz sie kogo czepic to czepilas sie blonki , teraz pelnej a za chwile kogo sie czepisz? jakbys byla tak inteligentna to bys zakonczyla ta dyskusje, ktora sama zaczełas....
Oj dziewczyny, ale tu wieje zazdroscia a niby takie kolezanki, a jedna drugiej jakby mogla to by oczy wdrapala nawet za lepszy wynik porstego badania![]()
blueskye - dziękuję , ale mieszkam w Białymstoku. Do Poznania trochę mi daleko...
Poważnie zaczynam myśleć nad tym psychologiem. Nie ogarniam, nie daje sobie rady a w dodatku w tym cyklu zachowuje się jak najeżona zębami harpia. Ostatni taki atak histerii ( ze spazmatycznym szlochem) zaliczyłam jak kot mi przyniósł do łóżka żywego karalucha. Nie podoba mi się moje własne zachowanie :/

ale pani obiecala ze da znac jak termin sie zmieni gdyby ktos zrezygnowal masakra jakie kolejki nawet prywatnie sa na polowe lipcaBlue ty lekarzem jestes???
wstepnie na kariotypy jestesmy zapisani na 27listopadale pani obiecala ze da znac jak termin sie zmieni gdyby ktos zrezygnowal masakra jakie kolejki nawet prywatnie sa na polowe lipca

ciekawa jestem czy w ogóle się łapię na ro. Wysłałam zapytanie do in victy bo dostałam od nich maila że można o wszytsko pytac w związku z refundacją ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi. Czyli na razie nie zmieniam kliniki. A w piątek wizyta, już sama nie wiem czy pyskowac że wiem że to wina lekarza czy pytac o dofinasowanie.... na pewno go uśiwadomie że wiem o jego błedzie który mnie słono kosztuje. Nerwów i zdorwia oraz pieniędzy