reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
hej dziewczyny...
Ewis..Ty juz wiesz..ze w razie czego..po prostu przyjeżdzaj..popłaczemy razem...

Kasik..przykro mi...
wiesz...nie wiem jak to u Ciebie wyglada z badaniami...ale pomyśl nad zrobieniem przeciwciał...
chociaz tych podstawowych...

ja tez kiepsko.wczoraj dwa razy zemdlałam.w tym raz za kierownicą.rozbiłam auto.wyladowałam na noc w szpitalu.
okazało się ze mam sporą anemię...

chyba jak to u nas mawiają"kończę sie" ;)

Elianka...kciuki zaciśnięte...

Dziękuję dziewczyny za kciuki i fluidy, ale niestety - wynik jak zwykle.

To koniec. In vitro (dwa transfery) , operacja męża, cztery IUI - nic już nie możemy więcej zrobić... Nie ma sensu dłużej się szarpać.
Chyba najwyższy czas pójść do OAO.

Dziękuję Wam bardzo za ten wątek i za wsparcie. Głęboko wierzę, że każdej z nas uda się znaleźć swoje szczęście w ten czy inny sposób. Bardzo Wam dziękuję, że przyjęłyście mnie do swojego grona i wspierałyście mnie przez te wszystkie miesiące.

Elianka nie mam słów...
Patrze na Twoja stopke i te 50 miesięcy i mysle, ze i tak wykazalas cechy ponadludzkie.
Moze gdzieś tam juz Twoja gwiazdka spadła z Nieba...

Ewis Ty masz masz jeszcze dzieciaki czekające na Ciebie!
Czytalas pewnie na wątku inv ile wychodzi ciaz z crio!
Moze tylko nie ryzykować podawania tylu zarodkow, ale to pewnie będziesz przedyskutowywala z lekarzem.
Ja tak bardzo trzymam za Ciebie kciuki!

reklama
Elianka brak slow... co za niesrawiedliwosc.

A ja wlasnie po wizycie. Moj wszechmocny doktorek zrobil usg poiedzial ze pechole pekly. teraz czekac, w lipcy ostatnia stymulacja sierpien zestaw badan we wrzesniu HSG- wreszcie.

Pole a laczego IUI nie jest dla wszytskich? Tzn mialas na mysli z enie kazdy na nia dobrze reaguje?

Do góry