reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasik to ja staje obok Ciebie bo ten świat i wobec mnie wypina się zadem :-( wiem, marna pociecha

Yoanna w pt będzie 9 dc ale już wczoraj gin dał mi marne szanse a na dodatek cała klinika sobie jedzie na konferencje w mój 11 i 12 dc - akurat w te dni wypada owulacja :-( No ale nie wiadomo czy owu będzie

reklama
Ehh, zawsze coś... Może jednak będzie ok, wczoraj dopiero 6 dc, wszystko się jeszcze może zdarzyć. Tylko kurcze, niech będzie na miejscu ktoś, kto pomoże, żeby zdarzyły się dobre rzeczy...

Dobry!
Yoanna rąbłam się w tych dc, ale to pikuś ;-) jutro mam 7 dc

Kasiulek, czekam na wysoką betę ;-)
Fifiri, niech tam pęka co ma pękać i zapładniają się jajca ;-)

Kasik36 a w ogóle to monitoring miałaś? dostałaś jakiego dupka czy lutke?

Miłego drogie Panie!

Ostatnia edycja:
Bry:cool2:
kurde właśnie z tym pękaniem, peniam się bo czuje jeszcze jakieś gnioty nie takie mocne jak wczoraj ale jednak...no nic jade patrzeć:szok: potem dam znać co usg wypatrzyło:angry:

Cześć dziewczynki:)

Kasik36 brak słów...cały czas mamy pod górkę!!!! To k...wa takie niesprawiedliwe!!!!!:wściekła/y:

Oliwka bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się!!! Trzeba się otrząsnąć i stawać dalej do walki.

Esiek dobre to było, uśmiałam się z niektórych punktów:-D

Kasiulekk głowa do góry, myśl pozytywnie i czekam na wynik bety!!!!!

Fifiri kciukasy za Twoje jajca i żołnierzyki!!!!!!

Dzień dobry dziewczyny:happy2:

Czerwona oliwko przykro mi, trzeba zagryźć zęby i walczyć dalej:(
Kasik36 to mnie wnerwilas...chciałam Ci jutro składać iuiowe życzenia urodzinowe...Przykro, bo wszystko tak ładnie sie układało...
Przesmiewca Woody niestety ma racje, ja z moimi iui tez zawsze tego doświadczalam. A to wypadala 1 listopada, a to owulacje miałam przeciętnie 19-21 dc a raz przyszłam na monitoring 11dc i juz było po owulacji. Wiecznie cos...przez pól roku udało mi sie raptem 3 zrobic.

Dziś mam zamiar iść do mojego gin, żeby sprawdzić czy u mnie wszystko ok, do wczoraj miałam dziwne jeszcze plamienia,(nigdy tak nie miałam) a jajniki zaczynają dawać do wiwatu więc owulka się zbliża. Tylko nici z iui, bo z pracy urwać się nie mogę:no:.

Esiek rozwalilas mnie tym tekstem, poczulam średniowiecze na plecach...zabrakło mi tam tylko tekstu, ze zioła nalezy pić, wypelnic nimi materac, nacierać narządy plciowe i robic z nich skręty.
Niestety ja tez kiedyś je pilam...aż mnie lekarka opierniczyla, ze jak ktoś nie ma problemów z owulacja to moze sobie przez ich picie wszystko rozregulowac. Nie wiem jednak czy jest ich wiecej odmian, ja swoje kupowałam na Allegro.

reklama
Do góry