ladybea
Fanka BB :)
kasik36, a może właśnie dla ciebie w tym miesiącu zdarzy się cud, bo czemu nie ...
kasiulekk &&&&&&&&&& mnie nigdy nie bolą piersi, ani na okres ani na owulkę, a skoro przy ciąży wszystko się zmienia, to może u ciebie właśnie ten objaw. ładnej betki ci życzę
czerwona oliwko przykro mi :-( ale nadchodzi nowy cykl, a z nim nowe szanse
smerfeta powodzenia w piatek ;-)
fifiri daj szybko znać po podglądaniu &&&&&&&&&&&&&
pole jak ty się czujesz?
kasiulekk &&&&&&&&&& mnie nigdy nie bolą piersi, ani na okres ani na owulkę, a skoro przy ciąży wszystko się zmienia, to może u ciebie właśnie ten objaw. ładnej betki ci życzę
czerwona oliwko przykro mi :-( ale nadchodzi nowy cykl, a z nim nowe szanse
smerfeta powodzenia w piatek ;-)
fifiri daj szybko znać po podglądaniu &&&&&&&&&&&&&
pole jak ty się czujesz?
ten mniejszy jeszcze też urósł i tak sobie siedzą w jajniku...drugi zastrzyk mi dał, powiedzial mi ze plemniki (ktoś tu pisał ze jedna dziewczyna pisała ze plemniory zyja72h) zyja 72h i powiem wam ze nie raz juz tak słyszałam więc chulera wie ile w tym prawdy
no od insemy jeszcze nawet doba nie mineła więc licze na maly cud ze pęknie, katuje sie brzuszkami
no nic kazał działać i jutro zaś musze pędzic na usg, wykańcza mnie to juz bo praktycznie od środy (tydz.temu)dzien w dzien tam jestem 
Ale skoro u Ciebie nie minęło nawet 24 h więc spokojnie zdążą pęknąć na czas. Przytulanki wskazane 2 razy dziennie ;-)
A wiesz, że mój m im krótsza obstynencja tym ma lepsze wyniki? Kiedyś było 7 dni i była lipa, później 5 i średnio a teraz przed IUI zawsze robimy 2-3 dni i jest lepiej.
...za tydzień w piątek pojdzie posiew zrobić i badanie ogólne,zobaczymy jaie wyniki będa,a w sierpniu chcemy pojechać do kliniki leczenia niepłodności,chcemy porozmawiać co do iui...chcemy spróbować....