reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No to się porobiło :szok: wszystkie chcą podczytywać i nie ma komu produkować :szok:

Kasik36, odpoczywaj na zdrowie :blink:
a gdzie nasza Kasik81??? :dry:

Fifiri - 3 jajca i na to 3 x ovitrelle, 3 lata starań... może będzie to dla Ciebie magiczna trójeczka ;-) kciuki trzymam &&&&&&&&&&

Esiek, może jednak coś tam będzie? :sorry2:

reklama
Esiek myśl pozytywnie, dopóki nie ma @ wszystko jest możliwe, ja w każdym bądź razie trzymam za Ciebie kciuki. Skoro jedna IUI na milion się udaje to dlaczego masz nie być akurat tą milionową? :tak::-)

Pełna moje gratulacje, musisz koniecznie wkleić zdjęcie i zdać relacje:-)

Smerfeta odpoczywam i trzymam kciuki za Twój cykl.

Ostatnia edycja:
Ha:-D smerfetka no moze faktycznie coś jest w tej trójce :-D Dodam jesze 3 rocznica ślubu i 3-go w 13dc iui...no ale się łokarze:nerd: na razie czuje jakies kłócia w jajcach, a sucha jestem jak pieprz:cool2: wiec tak sobie myślę czy pękło co miało pęknąć:angry: dziś wtorek-19dc...

dobranoc:-)

Czołem laski:)

Pełna gratulacje:-D, niech maleństwo zdrowo się chowa!!!!!

Za testujące też cały czas trzymam&&&&&&.
I tak jak większosć Was, podglądam i podczytuję co się dzieje i u kogo. Ja mam też cykl w plecy...ale to z powodu niemożności czasowej przejażdzki na iui...cóż też się czuję jak bym już dawno miała urlop:) A urlop dopiero od poniedziałku!!!! i wyjazd do rodziców!!!!! w warmińsko-mazurskie!!!!!Już nie mogę się doczekać, w tym roku jeszcze nie byłam....nie było okazji.

A czy ktoś wie co tam u Ewis??? Jak jej się układa, miała już drugie podejśćie???

Życze Wam miłego dzionka:)

Blue, uważasz na siebie kobietko??? Dbasz o się???!!!! Mam nadzieję, że wyniki Ci się polepszyły???

Ostatnio spotkałam kumpelę, teraz stara się o nową pracę, poszła po wyniki i okazuję się że ma anemię i to zaawansowaną....biegała po lekarzach, szybka kuracja, nadal wynik krwi się nie poprawił, a przyczyna okazała się w bardzo obfitych @. Po prostu przegibane!!!!

Cześć Dziewczynki!

Esiek - jeszcze wszystko jest możliwe. &&&&&

Fifiri - &&&& za szczęśliwa trójkę!

ja wczoraj zrobiłam badania z krwi - morfolgie, glukozy, mocznik. Otóż jestem zdrowa jak rydz! Wszystkie badania w normie. Ale mam tak zawalone zatoki juz 3 tydzien, ze nie mogę oddychać w ogóle. Jezus - nie wiem co mam juz z tym zrobić. Wczeraj kupiłam zioła, moze coś pomóże bo od antybiotyków mam tak opuchniety brzuch, ze juz ich nie chce brać. Marze o tym, żeby mi juz przeszło. Nawet nie wiedziałam, ze swobodne oddychanie jest takie cudowne. :)))

dziś wtorek-19dc...

Fifiri prawie jak prezenter radiowy rozpoczynający swą audycję :-D

Agaawa, poważną infekcję zatok wyleczyłam po braniu antybiotyków przez 10 dni... inaczej mi się nie udawało, a jak choruje to zawsze zatoki więc wiem o czym piszesz i współczuje. Jeszcze fajnie zatoki oczyszcza Sinupret, katarek spłynie Ci ale przygotuj dużo chusteczek ;-) (po 2 tabl 3 razy dziennie, są drogie, ale na szczęście można kupić 1 listek).

Nati, moja mama tak miała i jak się okazało obfite @ miała przez poważne mięśniaki :sorry:

Ostatnia edycja:
AGAWA JA CZĘSTO MAM PROBLEMY Z ZATOKAMI. SPRÓBÓJ ZALAĆ SIANKO WRZĄTKIEM I ZRÓB SOBIE INCHALACJĘ (NO CHYBA, ŻE JESTEŚ UCZULONA NA SIANKO:eek:). MI TEZ POMAGA SINUPRED (CHYBA TAK SIĘ PISZE), MOŻNA KUPIĆ BEZ RECEPTY.
PEŁNA GRATULACJE :-)

reklama
Do góry