reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pole to super!!! Poczuć ruchy dziecka ach... każda z nas o tym marzy...i przyjdze i na nas kolej:tak: Pogłaskaj "obcego" od wszyskich cioć z forum i niech zacznie Ci dawac do wiwatu:-D

Agawa jeszcze raz życzę Ci samych przyjemności na wakacjach!!!!!

Ale mam juz schizy...mogłabym co 5 min sprawdzać czy @ nie ma!!!:angry:

Pole cudne wieści! :-D no ja też chce obcego! ;-)

Nati no bete bys zrobiła i nie musiałabyś tak latać ;-) :-D mocno trzymam kciuki bo objawy masz super! :-D

Agaawa odpoczywaj odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj ;-)

Aaaa już chcę do domu!!!! :-(

Dzieki Dziewczynki! Na razie u Nas robota - malujemy przedpokoj u brachola! Potem impreza.

Kasik, naprawdę Ci nie odpisalam? No na kontynent jedziemy, 7 dni zwiedzania, i 7 dni lenistwa nad woda w luksusie:)) juz nie mogę sie doczekać:)

Ladybea ja jej nie wywołuję haha, ale tak się czuję jakby @ była tuż za rogiem... Wcale niech nie przychodzi...nie lubię nie zaproszonych gości:-D, a jej to już wogóle!!!

Smerfetka na betę pójdę dopiero w poniedziałek, bo nie mam innej opcji, jak @ nie przyjdzie to w niedziele sikaniec. Za Ciebie mocno ściaksm &&&&&&&&&&&&&&

Agaawa może i odpisałaś a mi umknęło :confused: w każdym razie urlopu zazdroszczę, odpoczywaj ile wlezie, przy okazji za mnie też bo w tym roku chyba nie będzie mi pisane urlopować :-( Pytałam czy wyspy czy kontynent bo ja byłam na Krecie, Rodos i Kos a jakoś na kontynent jeszcze nie dotarłam ale wszystko przede mną ;-):-) W tym roku marzył mi się Zakynthos ale staranki tyle kasy pochłonęły, że chyba jednak sobie odpuścimy :-( W planach mamy tylko 2 dni w Łebie w następnym tygodniu (przy okazji bo kolega ma 40-tkę) i 3 dni w Iławie (3 rocznica ślubu) a dalsze podróże niestety odłożone na bliżej nieokreślony termin :wściekła/y:

reklama
Do góry