reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    287
Asita, przykro mi :-( ale pierwsza iui rzadko się udaje, więc druga będzie z duuużo większą szansą i wtedy się uda:tak:

Nati, jeszcze kasiulekk po Jane zaciążyła (chyba, że Jane po kasiulekk... już sama nie wiem). Nati to razem będziemy testować

Ja chce, ja chce medal ;-) ale tu każda by chciała, więc w razie co weźmiemy młoteczek i podzielimy się medalem ;-)

reklama
Asita kibicowalam chociaż tobie, bo ja tez miałam tego samego dnia co ty pierwsze IUI i tez nieudane. Z tym że ja dostałam @ wczoraj. Trzymam kciuki za kolejne.

zresztą wszystkim wam kibicuje, nie udzielam sie, ale śledzę wasze historie.

Dziewczyny, powoli będziemy się wykruszać z brzuszkami, zobaczycie. Ja też się trochę podłamałam, ale jestem przed pierwszą IUI i wiążę z nią sporo nadziei. Tyle, że daję sobie tak z 8 - 10 prób, bez stresu, bo wiem, z jakim prawdopodobieństwem się to wiąże. Ale dobrze wolę to, bo do Invitro na pewno nie chcę podchodzić, chociaż to bardzo dobra metoda i dla wielu odpowiednia. Także wierzę w IUI i musimy się tu wspierać.:tak:

Dzień doberek:)
i znów człowiek męczy się w pracy:( dobrze, że tylko do 13-stej

U mnie tempka na poziomie 37.1st czyli niby dobrze, ale piersi przestaja boleć...a u mnie to znak nadchodzącą @, choć jeszcze nie plamie ani nic się nie dzieję. Już sama nic nie wiem...doszukuję się coraz bardziej jakichkolwiek objawów...

Ladybea u mnie z tymi zastrzykami było różnie, raz dostałam 24godz przed iui, następnym razem 12godz, kiedyś mi pękł pęcherzyk jeszcze pprzed podaniem zastrzyku. Wszystko chyba zależy jak od naszej natury...

Właśnie Smerfeta co u Ciebie?? Jak samopoczucie??

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Nati zaraz masz fajrant ;-)

Ladybea masz na myśli zastrzyk typu ovitrelle? Ja miałam dopiero na godz przed iui a inne dziewczyny to różnie ale chyba przeważnie 24h przed. Ja raczej nie mam objawów, raczej bo pobolewanie jajników to chyba nie objaw :-( pewnie szykują się na następny cykl

Aniołkowa_mama przykro mi, że i Tobie nie wyszło, za drugim razem będą wieksze szanse. Nie wstydź się ;-) napisz czasem coś do nas :-D

Do góry