reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
pole to przepuklina pachwinowa. Poszedł do internisty bo pojawiło się takie cóś niby guz niby nie i żeby dostać skierowanie do specjalisty. A nie wiesz jak się objawia ta przepuklina powrózka nasiennego?

reklama
Ladybea ja tylko wiem, ze maz mojej koleżanki miał czasami bole w mosznie, zwłaszcza w trakcie seksu. Ale nie było to jakos mocne.
Poniewaz nie zachodziła w ciaze robili rozne badania i chyba wyszło to na usg.

Ja niedawno dużo czytałam o przepuklinach, bo wydawało mi sie, ze Moj M moze miec przepukline pooperacyjna. Nie martw sie przepuklina pachwinowa u mężczyzn to podobno częsta sprawa.

witajcie,
jak mija Wam weekend ??
u mnie leniwo :p wczoraj rano w klinice wizyta, potem pogaduchy u babci a wieczorem słodkie lenistwo w łóżku z moją kotką .. bo mąż uciekł do kolegi ;/ a dziś pierwszy zastrzyk w nowym cyklu zrobiony ...
miłej niedzieli życzę :*

U mnie weekend jak zwykle imprezowo :-D Jako czołowa alkoholiczka forum dopiero dochodzę do siebie po wczorajszej imprezie ;-):-D Trzeba korzystać póki mogę ;-):-):-D A teraz kawka na dworze, na słoneczku :-) Miłej niedzieli dziewczynki :-):-):-)

reklama
Szkoda, że wypadam z tego wątku. Tzn. że póki co muszę zawiesić plany o inseminacji i starać się inaczej. Myślałam sobie, że strzelę sobie insemkę i będę miała z głowy, ale nie ma łatwo. No cóż, na razie i tak wydaje mi się to skuteczną metodą, ale na jakieś 3 miesiące mamy się wzmacniać, przeleczyć i działać klasycznie. Trochę mnie już leń łapie na to klasyczne działanie, wolałabym, żeby lekarz się wystarał za mnie. Starość i lenistwo mnie dopada. :-)
Ale za Was trzymam kciuki. :-)

Do góry