reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
Wiecie co....dzisiaj zadzwoniłam zapisać sie do lekarza (jakby iui sie nie udała) i zonk!!!! dopiero na 26 listopada, masakra 2 cykle w plecyPodobno cały pażdziernik nie ma lekarki
![]()
kurcze właśnie te terminy oczekiwania są najgorsze. ja np nadal nie mam wiadomości odnośnie wizyty u prof P w P-niu. tak długo czekam na wizyty, że jak mi mąż przypomniał że w piatek jedziemy do Wro to aż mnie skręciło w żołądku. nie wiem czy bym nie zapomniała.
Najbardziej się zdrzaźniłam, bo na AMH muszę jechać do P-nia!!! Najpierw dowiadywałam się po laboratorium u mnie w mieście i jedno znalazłam, gdzie babka mi powiedziała, że nie ma problemu. Minął tydzień od oddania krwi, a ona mi mówi telefonicznie,że muszę jechać do P-nia,bo ona miała złe instrukcje!!!!!! Myślałam, że szlag mnie trafi, teraz będę miała 2tyg obsuwy, bo mogę jechać dopiero w czwartek!!!! Dobrze,że mi kasę oddali. Musiałam się wyżalić![]()
nati35 ale lipa. dlaczego nikt nie liczy się z nami i nie bierze pod uwagę , że to dla nas walka o szczęście i każdy dzień ważny. ehhh...
Nie strasz kobieto![]()
a co nie chcielibyście

Hey dziewczyny!
Justynka co do tego testu to obawiam się że to ślad po zastrzyku.....mimo tego zycze Ci żebym się myliła ale ja robiłam bete po zastrzyku i w 5 dniu wnosila 44 w 6 dniu 22 w 7 dniu 11 ale to tylko moj przypadek;p
wlasnie dlatego jeszcze sie nie ciesze, poczekam, posikam jeszcze
Magda i na stryczek
enni
MagdaM33 zdaj relację jak we wrocławiu, bo ja chyba też będę musiała gdzieś kogoś szukać, nie mam czasu odpuszczać sobie 2 miesięcy
kwiatuszekq20
Nati szczescie w nieszczesciu ze Amh mozna badac obojetnie kiedy bo jak bys musiala czekac znow do jakiegos okreslonego dnia cyklu to było by o wiele gorzej
enni
Kwiatuszku niestety w tych mniejszych miastach (tak jak u mnie) albo nie robią danych badań, albo wysyłają i trzeba czekać długo za wynikim. U mnie nawet za betą czekam jeden dzień. Powiedz mi gdzie przystepujesz do ivf?
kwiatuszekq20
na polnej w poznaniu
enni
Też tam jeżdżę ale jak na razie na iui, a powiedz mi jak się umówić i dokładnie gdzie na rozmowe kwalifikacyjną?
enni
Popatrzcie jak ja nie wierzę że iui mi sie uda
z góry zakładam że nic z tego heheh, tyle co miałam iui a już chce do lekarza. Niestety po tylu latach jakos nie wierzę w cuda...
reklama
Podziel się: