kasik36
Fanka BB :)
Nati AMH chyba nie zawsze wymagają, na innym forum jest dziewczyna, która ma z refundacją i miała tylko FSH.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Ewela, faktycznie dawno nie zagladalas, ale...Hey dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było ale jak narazie dla mnie czas zatrzymał się w miejscu dopiero rusze z kopyta 23 wrzesnia mam wizyte kwalifikacyjna do in vitro i zobaczymy co dalej;p
W miedzy czasie robilam AMH i wyobrazcie sobie ze majac 23 lata moje AMH wynosi 0,79 jakas porazka wogole ale coz trzeba z tym walczyc
Justynka co do tego testu to obawiam się że to ślad po zastrzyku.....mimo tego zycze Ci żebym się myliła ale ja robiłam bete po zastrzyku i w 5 dniu wnosila 44 w 6 dniu 22 w 7 dniu 11 ale to tylko moj przypadek;p