reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
JUSTYNKA WŁAŚNIE MIAŁAM NAPISAĆ, ŻE ZBLIŻA SIĘ GODZINA ZERO, A TU WCHODZĘ I WOW, GRATULUJĘ I ŻYCZĘ POWODZENIA NA DALSZĄ DROGĘ :-) TAK DLUGO BYŁA POSUCHA, W KOŃCU PRZERWAŁAŚ ZŁĄ PASSE. KASIK WYROBI SIĘ Z WIEŃCEM PRZED URLOPEM :tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
Justyn_ka GRATULACJE!!!!!! super wiadomość, zła passa przerwana:tak: Teraz kciuki żeby maluszek zdrowo się rozwijał:)

A ja mam pytanie z innej beczki, iui miałam 13.09 nie mówiła mi nic o duphastonie ani o luteinie, czy mam brać? jak mówicie? dzisiaj 6 dzień po, czy to nie jest za późno? Coś w brzusiu mi się dzieje, ciągle czuje się jakbym zaraz okres miała dostać, boję się że jak nie wezme a by się udało to maleństwo się nie utrzyma, proszę o radę...:-(

Dziękuje :) Luteiny nie mam, tutaj chyba nie praktykuja.... W PL nie będę więc tez nie mam jak kupić. Będzie dobrze, jestem dobrej myśli ;)
Za was wszystkie tez kciukasy trzymam &&& teraz już polecicie wszystkie za mną hihi
Ale swoją droga to nie spodziewałam sie ze za pierwsza IUI sie uda, my zawsze pod górkę mieliśmy ze wszystkim...

Justynka G R A T U L A C J E !!! :tak::-D:tak: Cały dzień mnie nie było a tu takie wieści. Mam nadzieję, że mi wybaczysz ale mam tyle pracy przed wyjazdem, że swojego wieńca laurowego nie zrobiłam ale przesyłam znaleziony w necie ;-):-)

olej-laurowy.jpg IMG_7214.JPG

Załączniki

• olej-laurowy.jpg
    olej-laurowy.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_7214.JPG
    IMG_7214.JPG
    29,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry