reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
KASIK Z MEDALEM TO CHYBA JA RZUCIŁAM. WIĘC SKORO JEST WIENIEC MUSI BYĆ I MEDAL
9k=
JUSTYNKA OCZYWIŚCIE DLA CIEBIE ;-)

reklama
Dzień doberek:)
ładny dzień się dzisiaj robi, wkońcu słoneczko wróciło!!!!
Piaska mojemu m nic nie kazali brać, może przyjmować suplementy takie jak żeń-szeń, ale nic poza tym.

Wczoraj oddałam krew na to AMH i okazało się, że wynik może już będzie za tydzień:tak:, a nie za dwa jak mi powiedziano wcześniej. Troszku poszwędaliśmy się po P-niu i wkońcu człowiek nie musiał liczyć się z czasem...fajnie tak czasami jest zapomnieć o bożym świecie;-)

Cześć Dziewczyny:)

Madzia i Piotr: trzymam kciuki:) a powiedz mi jesteście zadowoleni z tej kliniki? Bo ja w sumie mam do niej rzut beretem ale lekarz który mnie ogólnie prowadzi polecał mi invimed?

powiem tak,w invimedzie maz robił tylko badanie nasienia a ja osobiscie tam nie byłam,jak narazie zadowolona jestem z Polmedu a czemu go wybrałam to własciwie nie wiem:-)własciwie ile ludzi tyle opini;-)

reklama
No wlasnie każdy mówi co innego:) ja robiłam IUI na NFZ ale niedługo chyba bede musiała wybrać jakaś klinikę i sie ciagle zastanawiam bo do Invimedu trochę daleko mam:/

Do góry