reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Enni trzymam kciuki :)
Obym nie została tu sama ;)

Ja dziś na becie byłam, ładnie przyrasta ale nie zapytałam ile jest bo przez tel. Takze wszystko wporzadku :D
Za tydzien idę do gina na pierwsza wizytę, a potem do PL jupii

Co do palenia to my już kilka lat temu rzucilismy, a w lato zaczęło do popalanie, a to do piwka, a to z siostra aż nas wciaglo :/ czysta głupota.
Ja rzucilam odrazu jak test zrobiłam, no a Moj M to właśnie od wczoraj jest na glodzie hehe ze tak powiem. No trzymam kciuki żeby wytrzymał ale myśle ze da radę skoro to już drugi dzień :)

reklama
Yoanna wreszcie się odezwałaś...a tak dziś o Tobie myślała i już chciałam cosik napisać, ale mnie uprzedziłaś:-).
Jak się czujesz??? Synuś daje znać, daje mamusi popalić kopniakami??:-D

Justynka to teraz uważaj na siebie, dbaj i zdawaj nam tu relację co się u Ciebie dzieje;-)

Nati, właśnie teraz sobie leżę a Mały kopie :) Nie są to jeszcze mocne kopniaki, ale mój mąż już też czyje :)
Czytam Was cały czas, kibicuję bardzo i wiem, że raz za razem przeczytam dobre wieści od każdej z Was.

hej laseczki :)
Enni trzymam kciukasy za jutrzejszy test &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Asita ja też mam jutro insemke mam nadzieje,że udaną tym razem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Justynka dbaj o siebie i pisz co u ciebie :)

życze miłej nocki kochane chociaż moja będzie baaaaardzo krótka,bo muszę jechać po mężusia więc w domku będę dopiero około 4 rano a o 6.30 trzeba wstać i jechać do kliniki :szok::szok::szok:

Yoanna zazdroszczę Ci:-):-), ale wiem, że WKOŃCU też będę mogła tego doznać:), tylko troszku muszę jeszcze poczekać:(
Trzymaj się cieplutko i zdrowo, a mały niech kopie!!!!!!

Życzę wszystkim spokojnej nocki, muszę się zbierać i jechać po mojego m (uroki jednego samochodu). :*

Witam wszystkie Staraczki i przyszłe mamy...mam pytanie odnośnie iui a mianowicie czy tej metodzie poddawane są pary z b.dobrym nasieniem partnera? Wszystko to dla mnie jest nowe, wprawdzie staramy sie o dzidzie juz ponad dwa lata, niemal ze 3 ale nigdy nie przypuszczalabym ze bedzie to wszystko takie trudne zwłaszcza psychicznie :-(

Nati, na pewno tak będzie :) Jeszcze chwilkę.
Bziunia, &&&&&&&&&
Monika, witaj. Tak, w takim przypadku iui też może być przeprowadzona. A jaki u Was stwierdzono problem? Życzę powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry