reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole dziękuję za serię fluidów:) Pole i poproszę receptę co mówić pęch. aby rosły?

enni- spokojnie kochana, wszystkie tu trzymamy za ciebie kciuki, więc po prostu musi się udać:)

Nie było mnie dwa dni, a tu proszę, Enni ma inny termin :) trzymaj się, jesteśmy wszystkie z Toba i Kasikiem- będzie pozytywnie:)

Jej ile ja musiałam tu nadrobić... dziś mam ochotę krzyczeć........................ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio miałam kiepski humor ale dziś to już masakra, ale zacznę od początku; postanowiłam w ramach poprawy nastroju iść do fryzjera, moja znajoma ma zakłąd więc się umówiłam dzis na 13:00 no i poszłam, weszłam do środka a moja kumpela mówi, że jest zmartwiona bo @ jej się spóźnia, więc zaproponowałam, że skoczę po test do apteki- tak też zrobiłam. Kacha (moja znajoma) poszła do wc zrobić test i wyszła z mega płaczem... bo są dwie kreski!!! Spojrzałam na nią i zaczęłam się cieszyć... a Ona ryczy i ryczy i mówi, że nie może być teraz w ciaży... jak to usłyszałam sama się rozpłakałam... bo to wszystko jest jakby inaczej niż ludzie chcą... Ona nie chce- i będzie mamą, ja chcę- a na chwilę obecna się nie udaje. Tak więc nie poprawiłam sobie humoru:( cóż poraz kolejny zostanę ciocią...

Dziewczynki a znacie jakaś internetową aptekę, która realizuje leki na receptę? znalazłam jakąś w Białymstoku ale leki na recepte sprzedają tylko na miejscu:(

reklama
Dziewczynki spiesze sie poinformowac, ze formalnosci stalo sie zadosc i sie zakwalifikowalismy :) Od dzisiaj mam brac Folik 5 na recepte, od 18 dc czyli za 5 dni Estrofen a miedzy 3 a 10 dc wizyta z rozpisaniem stymulacji. Dostalismy wszystkie papiery do domu do podpisania i na wyniki; ktore mozemy zrobic w dniu wizyty (5 godzin wczesniej). Jezu dopiero to do mnie dociera. Pisze z drogi, z telefonu :)

Esiek jak mil, ze sie odezwalas :) Bedziemy mialy w podobnym czasie transfer :)

Hej dziewczyny:)

Kasik: gratuluje!:) szaleństwo:) to trzymamy teraz kciuki za dalszy ciąg:)

Esiek: fajnie ze sie odezwałas i ze u Ciebie tez cos sie dzieje;)

A ja juz z niecierpliwością odwiedzam stronę diagnostyki moze akurat szybciej bedzie jakoś wynik

No Kasik yuuupiii super;):):) fajnie ze już jesteś po ja dopiero gaciami trzęsę hehe

Ladybea moje pechole po menopurze rosły jak szalone:) od 3 dc miałam zastrzyk co 2 dni w sumie 3 albo 4, skracało mi to cykl o jakieś 4 dni:tak:
Merlin86 spokojnie, przyjdzie i Twoja kolej na maluszka, tez kiedyś przeżewałam to co Ty przy pierwszym dziecku. Teraz już jakoś lepiej to znoszę, Jak zaczęłam się starać o drugie maleństwo to koleznki które pozachodziły w tym czasie w ciążę już prowadzają swoje pociechy do zerówki:szok:

Kasik, Esiek no i ja będę miała w podobnym terminie transfer ;-) i znowu wychodzi, że te 'staruchy wątkowe' przechodzą na ścieżkę ivf ;-) bo przecież Ewela również.
Ewela, Esiek - Piszcie dziewczyny częściej! :-D

Fajnie by było aby i Kasik81 odezwała się, bo tak nagle zniknęła :-(

Enni jutro to tylko formalność :-)
Kasik no teraz ostro działać! Ostatnie dni laby masz więc korzystaj ;-)

Hej kochane
Zdaje relacje wiec tak moje ponownie zrobione amh wynosi 10, 14 co jest wogole jakos paranoja po moim wczwsniejszym wyniku powzyej 20 zrobilam raban i oddali mi kase za to badanie...
Na wizycie kwalifikacyjnej bylo beznadziejnie pani doktor patrząc na dokumenty stwierdzila ze muszę powtórzyc amh bo żaden z wynikow nie jest miarodajny a pozatym stwierdzila ze jestem mloda i żebym dala sobie czas i schudla oraz pomyslala nad lataroskopia znow mij lekarz twierdzil ze w moim przypadku to bezsensu bo szkoda jajnikow powiedziala ze do in vitro sie kwalifikujemy musze doniesc jedynie karte tzn to wszystko co lekarz na wizytach pisał i ze i tak nie ma funduszy nabten rok potraktowala nas jakbyśmy bylu dziecmi ktore chcą zaczac od samego konca i najpierw od in vitro i sie strasznie wkurzylismh nic pojde teraz do mojego lekarza i zapytam co on na to noi naraxie zekamy w kolejce a i jeszcze powiedziala ze w moim przypadkujest bardzo duze ryzyko hiperki i moze byc tak ze jak uzyskamy zarodki to bedzie trzeba poczekac do następnego cyklu....
Smerfeta dzieki za pamiec;)

Ewela: a ile masz lat ze potraktowała Cie w taki sposób? Ten wynik AMH jest dziwny...ja nie wiem jak oni je wykonują... Ale zapisała Was i jesteście oczekujący, tak?:) to dobra wiadomość:)

reklama
Do góry