reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
PIASKA &&&&&&&&&&&&& I POWODZENIA:-).
MERLIN KIBICUJĘ CI Z CAŁYCH SIŁ. A TERAZ GRZECZNIE SŁUCHAJ ZALECEŃ LEKARZA I SIĘ KURUJ, BO ZAPALENIE OSKTRZELI TO NIE PRZELEWKI. JA JUŻ JESTEM PO I TERAZ DŁUGIE 2 TYGODNIE PRZEDE MNĄ. A JUTRO MAM IMPREZĘ FIRMOWĄ TEZ BEZALKOHOLOWĄ :eek:
ASITA :zawstydzona/y:

203.gif

Ladybea dzięki, z kulasem coraz lepiej ;-)
Asita no nic, po prostu głupia @ :-( Ale teraz wiesz
1365323.png
bo nowy cykl i nowe szanse :tak:
Piaska to teraz czas na Ciebie. Daj znaka co lekarz powiedział, jak działasz..?
Merlin i kciuki aby tym razem pęchole ładnie urosły do iui &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Smerfeta: zapisałam sie na zwykła wizytę bo polmedis nie ma refundacji tylko te specjalne pakiety, a póki sie doczekam do invimedu to minie mnóstwo czasu...:| a ja bym chciała zeby zobaczył te wyniki i powiedział mi czy jest sens jeszcze robić IUI czy in vitro

Piaska super wiadomość :-)

Dagna powodzenia na wizycie. życzę żeby to był ten lekarz który Ci pomoże :-)

programu o ivf nie oglądałam, zbyt późno jak dla mnie. dobrze że powtórka to pooglądamy. w końcu też nas to czeka :-)

wiecie co, moja koleżanka miała kilka tygodni temu iui. niestety doszło do poronienia. lekarka powiedziała że przy jej problemach było duże zagrożenie poronieniem. wczoraj się dowiedziałam że jest w ciąży. w zeszłym tygodniu zrobiła test. poszła do gin i ta potwierdziła ciążę.
nieprawdopodobene rzeczy dzieją się na świecie :-)

reklama
Do góry