reklama
ladybea
Fanka BB :)
PIASKA &&&&&&&&&&&&& I POWODZENIA:-).
MERLIN KIBICUJĘ CI Z CAŁYCH SIŁ. A TERAZ GRZECZNIE SŁUCHAJ ZALECEŃ LEKARZA I SIĘ KURUJ, BO ZAPALENIE OSKTRZELI TO NIE PRZELEWKI. JA JUŻ JESTEM PO I TERAZ DŁUGIE 2 TYGODNIE PRZEDE MNĄ. A JUTRO MAM IMPREZĘ FIRMOWĄ TEZ BEZALKOHOLOWĄ
ASITA
MERLIN KIBICUJĘ CI Z CAŁYCH SIŁ. A TERAZ GRZECZNIE SŁUCHAJ ZALECEŃ LEKARZA I SIĘ KURUJ, BO ZAPALENIE OSKTRZELI TO NIE PRZELEWKI. JA JUŻ JESTEM PO I TERAZ DŁUGIE 2 TYGODNIE PRZEDE MNĄ. A JUTRO MAM IMPREZĘ FIRMOWĄ TEZ BEZALKOHOLOWĄ

ASITA

kasik36
Asita przykro mi kochana, że jednak się nie udało ale nowy cykl, nowe szanse, nowe nadzieje ... :-)
Piaska kciukasy za jutrzejszą wizytę
Piaska kciukasy za jutrzejszą wizytę

ladybea
smerfeta jak twoja chora kończyna?
smerfeta

Ladybea dzięki, z kulasem coraz lepiej ;-)
Asita no nic, po prostu głupia @ :-( Ale teraz wiesz

Piaska to teraz czas na Ciebie. Daj znaka co lekarz powiedział, jak działasz..?
Merlin i kciuki aby tym razem pęchole ładnie urosły do iui &&&&&&&&
Ostatnia edycja:
smerfeta
Dagna na kwalifikacje do ivf się zapisałaś? czy na co?
Smerfeta: zapisałam sie na zwykła wizytę bo polmedis nie ma refundacji tylko te specjalne pakiety, a póki sie doczekam do invimedu to minie mnóstwo czasu...:| a ja bym chciała zeby zobaczył te wyniki i powiedział mi czy jest sens jeszcze robić IUI czy in vitro
MagdaM33
Piaska super wiadomość :-)
Dagna powodzenia na wizycie. życzę żeby to był ten lekarz który Ci pomoże :-)
programu o ivf nie oglądałam, zbyt późno jak dla mnie. dobrze że powtórka to pooglądamy. w końcu też nas to czeka :-)
wiecie co, moja koleżanka miała kilka tygodni temu iui. niestety doszło do poronienia. lekarka powiedziała że przy jej problemach było duże zagrożenie poronieniem. wczoraj się dowiedziałam że jest w ciąży. w zeszłym tygodniu zrobiła test. poszła do gin i ta potwierdziła ciążę.
nieprawdopodobene rzeczy dzieją się na świecie :-)
Dagna powodzenia na wizycie. życzę żeby to był ten lekarz który Ci pomoże :-)
programu o ivf nie oglądałam, zbyt późno jak dla mnie. dobrze że powtórka to pooglądamy. w końcu też nas to czeka :-)
wiecie co, moja koleżanka miała kilka tygodni temu iui. niestety doszło do poronienia. lekarka powiedziała że przy jej problemach było duże zagrożenie poronieniem. wczoraj się dowiedziałam że jest w ciąży. w zeszłym tygodniu zrobiła test. poszła do gin i ta potwierdziła ciążę.
nieprawdopodobene rzeczy dzieją się na świecie :-)
reklama
smerfeta
Magda to ja się pogubiłam... to ta ciąża jest po iui czy po iui koleżanka zaszła naturalnie?
Podziel się: