reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A jeszcze co do kasy, to na ten rok czyli, od lipca do grudnia otrzymali kasy na 400 stymulacji + zabiegi. Na ten czas te dziewczyny które zaczęły całą procedurę kas jest, ale te które czekają najczęściej są przesuwane na następny rok. Tylko mi tu ENNI bez nerwów!!!! Zadzwoń sobie do lekarza i u niego zasięgnij informacji. Słyszałam to na innym forum, a dziś pani z rejestracji mi potwierdziła, że może jeszcze w tym roku będą dodatkowe pieniążki od innych klinik, które nie wykorzystały i nie wykorzystają swojej puli. Niedługo się wszystko wyjaśni.

reklama
Jezus Maria jak się dowiem w poniedziałek, że nici z mojej stymulacji to się chyba potnę, ja już odliczam godziny do wizyty a tu taka wiadomość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przecież dostałam już skierowania na wszystkie badania, to jak mi przesuną w czasie to stracą ważność. Mam nadzieję, że ja już jestem wzięta pod uwagę w budżecie na ten rok :confused:

Ostatnia edycja:
Kasik Ty się tak nie denerwuj!!!!!! Ja opisywałam sytuacje jaka jest w P-niu. U Ciebie w klinice napewno to inaczej wygląda, a zresztą jeżeli miałabyś nie mieć stymulacji to napewno ktoś juz do Ciebie by dzwonił, prawda???!!!!

Nati nie dzwoniliby bo w poniedziałek rano mam porobić badania i dopiero na ich podstawie ustalona zostanie stymulacja. Może jeszcze być tak, że wyniki wyjdą nie tak i stymulacja będzie odłożona. Ja z natury pesymistką jestem więc się nie dziw :-(

Dziewczyny przykro mi ze ta kasa sie konczy,ale moze wlasnie sie jeszcze wszystko wyjasni jakies dofinansowanie z innych klinik,zycze wam tego z calego serca.

Ja dzisiaj bylam rano na USG dzisiaj mam 10dc i 9dc stymulacji na ten czas mam pecherzyk 16,2 i 14,5 reszta za male i dzisiaj ostatnia dawka Puregonu i tego na s... nie pamietam.Jutro wieczorem o 21 mam wstrzyknac sobie Pregnym podwojna dawke i w poniedzialek o 13 IUI.
Nie znam sie za bardzo ale czy wymiary moich pecherzykow nie sa za male?

Kara jak na 10dc to bardzo ładne. Mi tylko raz udało się mieć w 11dc pęcherzyk 19mm jak pierwszy raz brałam clo, potem juz nie chciały tak rosnąć. Dziś jesze weźmiesz zastrzyk i jeszcze podrosną. Nie martw się - będzie dobrze. POWODZENIA W PONIEDZIAŁEK :-)
Kasik, a ja w przeciwieństwie do Ciebie wierze, że Ci się uda i mocno trzymam za to &&&&&&&&&&&&&

Nati Dziekuje,tak pierwsza,strasznie sie stresuje nie moglam serca uspokoic nawet jak juz na fotelu lezalam. Wlasciwie nie wiem na co tak reaguje,nie umiem nad tym zapanowac.
Wiecie co moj M. mnie troche dzis zdenerwowal,bylismy w klinice i wyszedl lekarz afro-amerykanin i szukal pary jakiejs i do nas podszedl no ale my nie do niego a moj na to dobrze ze do niego nie idziemy ja nie chce zeby on robil.Kurde mlody czlowiek a uprzedenia jak z przed wojny.Pewnie na zlosc losowi IUI bedzie przeprowadzal ten lekarz.

kara ja tez się denerwowałam, żoładek mi ściskało, ale chyba bardziej dlatego że nie mogłam uwierzyć że w końcu to nastąpi. A mówił ci lekarz czy chce na pękniętym czy niepękniętym robić?

reklama
ladybey nic nie mowil,a to Pregnyl nie jest na pekniecie wlasnie? bo jutro wieczorem podwojna dawke mam wziasc.
A myslicie ze ten drugi pecherzyk 14,5 tez da rade urosnac jeszcze do wartosciowych rozmiarow?

Do góry