anabel- tak mi wyszło 700zł za całość , dodatkowe 900 kosztowały leki ( gonal f 5 szt- ok.700zł, plus te tańsze clo, pregnyl itd), a Ty robisz IUI nasieniem m czy dawcy? może jak dawcy to jest drożej... sama nie wiem, ale wydaje mi się, że 2500 za IUI nasieniem męża i bez leków to trochę dużo. Może najpierw ustal ile wizyt będziesz miała przed IUI, może będziesz ich miała dużo i dlatego te koszty. Ja miałam jedną przed i teraz będzie druga- już na IUI
ladybea- poinformuję niezwłocznie po powrocie, własnie się szykuje.... mega ekscytacja
Ja miałam drożność w czerwcu, ale wówczas miałam robioną też laparoskopię w szpitalu i przy okazji robili też drożność za jednym razem, więc niestety Ci nie pomogę bo laparoskopię i drożność miałam razem w znieczuleniu ogólnym, więc spałam jak suseł
a musiałam mieć grupę krwi+ czystość pochwy. PS. też "zumbuję" 
kara- obiecuję, że Wam napisze wszystko po
no i oczywiście kiedy testuję też
Lista -super pomysł, bo ja też czasem (zwłaszcza po kilku dniowej nieobecności) nie mogę nadrobić całości
A teraz moje kochane uciekam "zrobić dzidziusia" i oby się spełniło, więcej życzeń i marzeń póki co nie mam
Odezwę się wieczorkiem i zdam relację... a potem odliczanie do testowania
Znowu w moim życiu powiało wiatrem nadziei...
ladybea- poinformuję niezwłocznie po powrocie, własnie się szykuje.... mega ekscytacja
kara- obiecuję, że Wam napisze wszystko po
Lista -super pomysł, bo ja też czasem (zwłaszcza po kilku dniowej nieobecności) nie mogę nadrobić całości
A teraz moje kochane uciekam "zrobić dzidziusia" i oby się spełniło, więcej życzeń i marzeń póki co nie mam