Dzięki dziewczyny
ja ogólnie jestem silna i zdeterminowana, ale lekarz wczoraj mnie zaskoczył i dopiero jak wyszliśmy z gabinetu to zdałam sobie sprawę ze ta rozmowa była taka a nie inna ze względu na moj wiek. A ja uważam( moze dlatego ze moja mama tez nas urodziła mlodo, bo mnie jak miała 20 lat, siostrę ja miała prawie 22, a najmłodsza jak miała 35) i ja np tez sobie tak zawsze wyobrażałam ze najpierw 2 "za młodu" a pózniej Jedno jak juz starsze beda starsze...narzekają ze rodzi sie mało dzieci i jest niż ale jak ktoś chce to jeszcze jest czas.
Porozmawialiśmy z P i postanowiliśmy pewne rzeczy. Obejrzeliśmy nagranie z mojego hsg i faktycznie lewa strona jest dziwna, w porównaniu z prawa, ale czekam na @ i umówie sie do swojego dr i pokaże mu płytę bo widział tylko opis i powiem mu ze moze czas zrobic laparoskopie albo histeroskopie, myślicie ze to dobry pomysł? Wtedy powinni mieć obraz co sie dzieje z jajnikiem i macica i jajowodem.
Porozmawialiśmy z P i postanowiliśmy pewne rzeczy. Obejrzeliśmy nagranie z mojego hsg i faktycznie lewa strona jest dziwna, w porównaniu z prawa, ale czekam na @ i umówie sie do swojego dr i pokaże mu płytę bo widział tylko opis i powiem mu ze moze czas zrobic laparoskopie albo histeroskopie, myślicie ze to dobry pomysł? Wtedy powinni mieć obraz co sie dzieje z jajnikiem i macica i jajowodem.