reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
cześć dziewczyny!!! witam się z kawką:)
U nas fajnie,cieplutko na dworze,ale słonka jakos nie ma,tylko pochmurno nieco jest.....
Mój mąz dzis juz na nockę idzie do pracy na 20 do 6 rano,ja jutro mam na rano,na 6.Koniec leniuchowania się skonczyło...niestety...ehhh....
Witam Cie Kama i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&
Mnie już w plecach pobolewa.....:-(,to oznaka zbliżającej sie @:-(

reklama
Hej wszystkim, witam też nowe :)
Troszkę mnie nie było ale już nadrobiłam zaległości.
W sobotę 2.11- byłam u gin, bo 30.10 miałam pierwszą IUI na niepękniętych pęcholach, właśnie w sobotę ponownie miałam USG z którego wynika, że z 5 pęcholi, które posiadałam pękły dwa, natomiast 3 rosną w siłę i gin kazała mi brać dupha żeby nie skończyło się torbielem:(
Betę mam zrobić 13.11... więc odliczam:)
niestety gdyby się okazało, że w tym cyklu nic nie wyjdzie to muszę poczekać jeden cykl bez stymulowania, gdyż po tych wszystkich lekach organizm zaczął wariować i niestety musimy poczekać aż niepęknięte pęchole się wchłoną :( ale na chwilę obecną jestem pełna nadziei :)
a jutro dla odmiany mam wizytę u endokrynologa, bo niestety znowu mam wysokie TSH.

Witam się dziewczynki w niedzielne, ciepłe ale niestety deszczowe południe :-)

Wstawiam listę, żeby było wiadomo za kogo trzymać kciuki. Nowe dziewczyny dopiszcie się bo za bardzo nie ogarniam jeszcze:

Kara: 28.10.2013. IUI, moim zdaniem betę mogłabyś zrobić już 11.11.2013. ale wg lekarza 14.11.2013. beta
Merlin: 30.10.2013. IUI, 13.10.2013. beta
Kama: 31.10.2013. IUI, 14.11.2013. beta

...dzięki dziewczyny, na pewno przydadzą się te kciuki, za Was oczywiście też będę trzymać :-).
co do mojego odczucia to sama nie wiem czy być pozytywnie nastawiona czy lepiej później mile się zaskoczyć...:szok:
aż się boje dnia kiedy mam zrobić test...

KASIK36 jak ma być to i tak będzie czy wcześniej czy później, a jak przyjdzie @ wcześniej to chociaż kasy ta test nie wydam a poza tym jak się zacznie plamienie bądź krwawienie to mam jechać do kliniki na USG a tam już sprawadza wszystko.

KAMA rozumiem twoje uczucia. Raz pozytywne raz negatywne myśli nieźle gra nam to na psychice.
Ja mam straszny ból piersi pewnie po wczorajszym Pregnylu ale myślę sobie a może... Znowu bolą mnie plecy co zawsze świadczy o zblizajacej @ no to myślę pewnie nic z tego i tak co parę dni mnie napada. Ale to normalne jak nie teraz to następnym razem.trzymaj się.

kasik- nasza weteranko, dziękuję za listę:) jest mocno pomocna:)

kama- ja miałam IUI 30.10 więc będziemy testować dzień po dniu:) powodzenia:)

ladybea- koleżanko z wózka... czemu się nie odzywasz... martwię się:(

Dziewczynki mam pytanko, miałam IUI 30.10 i powinnam testować 13.11- tak powiedziała lekarka, pomyślałam sobie, że może zrobię test w urodziny mojego m, czyli 10.11 miałabym wówczas świetną niespodziankę:) hmmmm.................... właśnie teraz do mnie doszło, że to chyba zły pomysł, bo jak będzie negatyw to będę miała popsutą całą imprezkę.
Dziś jest 3.11.2013 więc do testu pozostało 10 dni:)

Cześć Dziewczyny:)
Trzymam kciuki za wszystkie testujace:)

Kwiatuszku: ja wybrałam ta klinikę na próbę bo do invimedu strasznie długo sie czeka, ale teraz chyba wiem dlaczego. Do tej kliniki nie wroce. Czekam na @ i zapisuje sie do swojego gina i powiem zeby dał mi skierowanie na laparoskopie. Muszę zobaczyć co sie dzieje z tym jajnikiem i jajowodem. A jutro idę do ogólnego i zrobie wszystkie badania jakie można na NFZ.

A pamietam kiedyś(chyba Gizas) dawała rozpiskę co kiedy i w jakim dniu cyklu należy zrobic, pamięta to ktoś? I mógłby wkleić raz jeszcze?

reklama
Do góry