reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole oszczędzaj się!!!!, do łóżka wygrzać kości i daj zaopiekować sie sobą, Tobie też należy się małe zapomnienie, że juz jesteś dużą dziewczynką i sama sobie poradzisz... Mam nadzieję, że szybciutko dojdziesz do siebie!!!

reklama
Cześć dziewczyny:)

Enni: oj juz sie teraz nie dam spławic. Oj nie:)

Kasica: ja z polmedisu raczej zrezygnuje nie podoba mi sie tam ani atmosfera ani nic. Przerzuce sie na invimed wlasnie zaraz bede dzwonic i pytać czy wiadomo kiedy sa zapisy.

Pole: rurka jest super, mniej przyjemne sa krwiaki, bo niestety juz miedzy udami i na nadgarstka sie pojawiły ale czuje sie swietnie tańcząc wokół niej:p własnej muszę sobie zamontować rurke w domu do ćwiczeń żebym mogła P pokazywać moje postępy:) Kochana dalej nie zdradzilas jak mały bedzie miał na imię?:)

Witam laseczki w ten pochmurny dzień :baffled:
u mnie na razie bez zmian czekam na @ (teoretycznie powinna przyjść dzisiaj ale to różnie bywa w cyklu nie stymulowanym a może nie przyjdzie???????????)

Pole
kuruj się i wyleguj bo już nie długo nie będziesz miała na to czasu ;-) jak dzidzia będzie na świecie

Ewela super wieści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blue to teraz czekamy na WIELKĄ BETE

Merlin,Kama jak beta???????????

Pyscek co u ciebie??? dawno się nie odzywałaś????

część dziewczynki Ja jutro ide do lekarza i zastanawiam się o co mam, w ogóle zapytać. Obawiam się, że moja wizyta po raz kolejny bedzię z rozpedu. Już wiem, że wyniki M są dobre.

ewela2222 J
a też chodzę do Wojnera. Powiedz mi, czy on przyjmuje także prywatnie? Ja chodze na Prostą. Czy możesz mi powiedzieć jak Ty go odbierasz?

kama, merlin jak tam beta?

Ostatnia edycja:
dziewczyny zrobiłam bete wynik 80mlU/ml !!! :-)
brałam pregnyl na pęknięcie a dziś jest mój 29 dzień cyklu ( zazwyczaj sa 30-31 dniowe) nie wiecie czy pregnyl mogłby się jeszcze utrzymać??
wieczorem dzwonie do lekarza bo poza tym jestem mega przeziębiona i nie wiem co robic....

reklama
rozmawiałam z lekarzem powiedział ,że mało prawdopodobne aby pregnyl się jeszcze utrzymywał. W pon mam powtórzyć bete.
Dziewczyny ja jeszcze w to nie wierze póki nie usłysze na usg serca , bo już tak miałam ze beta rosło a później nagle zaczęło spadac !
Teraz musze leżeć i się kurować bo ledwo żyje tak się przeziębiłam.

Ostatnia edycja:
Do góry