reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
atyde biedaczko dobrze że z główka spoko juz i nie boli
sylha &&&& może na piątek już będzie IUI bo wyhodujesz giganty:)
justynko piękne wieści - powiało optymizmem pisz częściej
miałam tyle zaznaczonych odpowiedzi i wcieło mi posty a tyle chciałam odpisać

reklama
Lupop- dzięki!!!!!!!W piątek IUI- nie wiem zobaczymy, ale mówił mi o zastrzyku na przed IUI to raczej jak do kupy ma to razem wypalić?!?!?Ja tak najlepiej czuję, że będę mieć owulkę w niedzielę- patrząc z resztą po temp, którą od ponad pół roku mierzę

Lupop- dzięki!!!!!!!W piątek IUI- nie wiem zobaczymy, ale mówił mi o zastrzyku na przed IUI to raczej jak do kupy ma to razem wypalić?!?!?Ja tak najlepiej czuję, że będę mieć owulkę w niedzielę- patrząc z resztą po temp, którą od ponad pół roku mierzę
ja tez miałam raz zastrzyk 2 godziny przed IUI bo pękały akurat a też obstawiałam na niedzielę z owu ale były bardzo duże

hej Lopop, no nieźle dał mi popalić ten ból głowy. Ale przynajmniej jajowody udrożnione, tylko nie wiadomo na jak długo ,tak stwierdził lekarz. Co u Ciebie, jak staranka? Byliście już na urlopie? Trochę z innej beczki, jak wchodzę na nasze forum to zmniejsza mi się ilość stron, czy wiecie o co kaman?

Hej!
W piatek o 8 rano będę mieć hsg, a wynik po 10 więc może coś ruszy się do przodu jak już będę wiedzieć czy jajowody sa drożne-u mnie badanie kosztuje 400zl , a Wy ile płaciłyście?
Cieszę się, że juz będę mieć za sobą, to badanie, ale tez bardzo się boję(dostałam recepty na leki przeciwbólowe i lek uspakajający-mam jej wziąść godzinke przed badaniem)Wy przeżyłyście, to i ja dam radę-nie ma innego wyjścia.
Sylha oby udało Ci się podejść do IUI w tym cyklu.

Hej Magdusia 31 ja miałam robione pod kontrola USG i kosztowało chyba 500 zł w Provicie w Katowicach. Jest do wytrzymania. Dla dziecka my kobiety wszystko przecierpimy:) Po badaniu nie miałam żadnych skutków ubocznych. Nic poza niewielkim plamieniem. głowa do góry.

Magdusia, spoko luz, ja przeżyłam laparoskopię a jestem niezła panikara, to Ty gładko przejdziesz przez hsg. Tylko może boleć Cię brzuch jak przy @. Nie bój żaby i ciesz się, że idziesz do przodu. Ja to się cieszę,że mi udrożnili bo tak to mogłabym sobie bezowocnie próbować do końca świata. Trzymam kciuki. Staraj się myśleć o czymś miłym, ja tak zawsze robię. Przywołuję miłe wspomnienia lub wyobrażam sobie jaki będzie mój fajny urlop, bo jestem jeszcze przed. :cool2:

reklama
Do góry