reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
KARA MOJE PĘCHERZYKI TEZ ROSNĄ JAKBY CHCIAŁY A NIE MOGŁY I IUI MIAŁAM W 22DC. WOBEC TEGO ŻYCZĘ ŻEBY TWOJE WZIĘŁY SIE DO ROBOTY I ROSŁY JAK TRZEBA. :-)
BZIUNIA ŻADNEJ LUTEINY!!!!! PROSZE WŁĄCZYĆ POZYTYWNE MYŚLENIE I PÓJŚĆ NA BETĘ. MOJA KOLEZANKA PRZEZ 3 MIESIĄCE NIE WIEDZIAŁA ŻE JEST W CIĄZY, BO NIE MIAŁA ŻADNYCH OBJAWÓW WIĘC .......... :tak:
AGAJA SPOKOJNYCH 2 TYGODNI ZAKOŃCZONYCH WYSOKĄ BETĄ. ;-)
KASIK ALE MI SMAKA NAROBIŁAŚ.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja mam w dalszym ciagu tyle tego sluzu:/ od samej owulacji dzisiaj 23 dc i mokre plamy na majtkach wodnisto mleczne. Czy to normalne?? Boje sie teraz naprawdę ze moze jakies torbiele mi sie robią czy coś bo jajnik lewy tez cały czas mnie boli :(

Lady ale z takimi wynikami jak ma moj Tzt to byłby chyba cud :)

Nie wiem , zastanawia mnie to ponieważ nigdy tak nie miałam i nawet moj małż sie zdziwił co ja taka mokra ? Haha

Albo to po HSG tak jak myśle, albo jakies torbielki sie nowe robią i dlatego tez jajcory cały czas bolą :( jeszcze 4 dni do @ grrrrr

bziuniaskad ja to znam te dlugie cykle... potrafilam nawet nie miec @ 3 miesiace, dopiero potem poszlam do lekarza ze cos nie tak jest i wyszlo ze mam zaburzenia hormonalne i nie mam owulki a co za tym idzie brak ciazy... no ale zaczelam brac leki na stymulke, wszystko mi ladnie tam roslo, podchodzilam do IUI no ale niestety, raz mi sie udalo ale moje szczescie na trwalo dlugo... Odnosnie lekow anty to bralam je kiedys bo nie chcialam szybko zajsc w ciaze, teraz tego zaluje, moze to od tego mam teraz problemy, a moze gdybym nie brala tych lekow tez tak by bylo... hmmm trudno to teraz przewidziec... hmmm.. ja przy mojej udanej IuI mialam bol niesamowity piersi ale to tez pewnie byla zasluga lekow ktore bralam po...

Agaja kciukasy za IUI:happy:

ladybea ja moja najpozniejsza IUI mialam w 19dc... :happy:

Lady sie okaże juz niedługo :)

Tak w ogole w grudniu nasza pierwsza IUI bedzie mi robił moj gin a jak sie nie powiedzie to przenosimy sie do specjalistycznej kliniki do fantastycznego embriologa który rowniez specjalizuje sie w PCO także nie moge sie juz doczekać jakiejś akcji : D nuda tak czekać na @

reklama
Do góry