reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasik37 kryteria jak najbardziej trzeba spełniać:rofl2:
Przede wszystkim nie mozna wyglądać jak poldupek zza krzaka, trzeba jak cały. Tak Anioly z krzaków szepczą....

poza za tym dużo innych konkurencji, ale to już samo forum decyduje czy trzeba bedzie coś ugotować, zatańczyć czy zaśpiewać:szok:

reklama
Kasik proszę się nie pchać ;-) Pole oddaje brzuch dzień przed moimi urodzinami więc myślę że to ja się wepchnę do przodu ;-) :-D No i wcale nie gotuje ostrych potraw bo sama bym się wykończyła, u mnie to same zdrowotności ;-). To mąż wcina żyletki za nas dwoje :-) Więc może jakaś duszka została przekonana? :-)

Pole właśnie widziałam że obok piosenki były linki do filmowych wersji. Później je sprawdze

Lady może zrób test. Po cichu trzymam kciuki :-)

Ale bić sie nie będziecie? Choć takie damskie zapasy w stylu boliwijskim były by super:szok:
Smerfeto a dziś w radiu mówili, ze badania kanadyjscy uczeni poczynili i tak samo ważne jest odżywianie starających sie mam jak i tatusiów.
Ze tatusiowie musza tez spozywac choćby produkty bogate w kwas foliowy i omijać szerokim łukiem alkohol.

U mnie w klinice kazali M tez pobierać razem ze mną kwas foliowy, trochę sie dziwilam, ale teraz już nie.

Dzień dobry!!!!
Pole z Kasik to bić się nie będę, w końcu to starsza kobieta ;-) Może i warto dokarmić męża dodatkowo kwasem foliowym... Póki co daje mu koenzym, czasem omega, ale też nie chciałabym przesadzić bo on ma dobre wyniki, nie chciałbym 'go' popsuć

Miłego dnia!!!

Hej dziewczęta, witam się w nowym dniu. U mnie dziś już lepszy nastrój, posmęciłam sobie troszkę i na razie wystarczy. Dziękuję Wam bardzo za słowa otuchy! A co tam dzisiaj u Was?
Kasik proszę się nie pchać ;-) Pole oddaje brzuch dzień przed moimi urodzinami więc myślę że to ja się wepchnę do przodu ;-)
Halo, halo!... Chciałabym nadmienić, że zgodnie z moim nickiem, to ja jestem królową więc chyba mi sie jakiś królewski przywilej pierwszeństwa należy?!;-) :laugh2:

byłam kiedyś na Hawajach i w rożnych miejscach leciały piosenki IZ'a, najcześciej ta
tak w kwestii jasności to nie jest to jego piosenka tylko w jego wykonaniu bo to bardzo stary utwór, śpiewany przez bardzo wielu wykonawców, ja go kojarzę jeszcze z czarno-białych filmów - też bardzo piękne wersje.

Witam się jak zwykle z kawką :-)
Queen Ty już nie długo się dowiesz , bardzo mocno trzymam kciuki , jakiś wielki cud na święta potrzebny nam :-)
Od wczoraj tak strasznie mnie łepetynka boli , że m usiałam apap zażyć .
Wczoraj były urodziny męża , ja mam w lutym i umówiliśmy się , że o prezent nasz wymarzony walczymy. :-)

Cześć dziewczynki:)
dawno się nie udzielałam, bo w sumie nic się szczególnego nie działo....ale Was kochane cały czas podczytuję:)
Kasik moje kondolencje, trzymajcie się jakoś...
Pole, Yoanna za Was ogromniaste kciuki!!!!! to już niedługo będziecie trzymały maluchy na rękach:-), jejku jak ten czas leci, a tak niedawno testowałyście:tak:

Wkońcu dowiedziałam się terminu histeroskopii, więc do szpitala idę 16.12 trzymajcie za mnie kciuki, co by wszystko poszło szybko i sprawnie:)
A oprócz tego walczymy o zdrowie naszej psiunki, nadal kuleje i żaden weterynarz do końca nie wie od czego. Nawet ortopeda zwierzęcy po zrobieniu zdjęcia rengenowskiego stwierdził, że w sumie kości i stawy nasz pies ma zdrowe. Powoli ręce mi opadają.... Rok 2013 jest do DUPY!!!!!!!!!! i bardzo się cieszę, że wkońcu się kończy!!!!!

Miłego dnia Wam wszyskim życzę:)

Dzień dobry:happy:
Smerfeo a ja liczyłam na igrzyska...no moze nie na "Igrzyska Śmierci", ale zawsze coś...
Oni w radio mówili o normalnej żywności, a nie suplementacji. Po prostu ogólnie było, ze mówi sie, ze starająca sie mama powinna dbać o dietę, wiec ci kanadyjscy lekarze jakieś badania zrobili, które wykazały, ze dieta samca tak samo ważna w tej kwestii.

Queen z grubej rury poszlas...krolowo:rofl2: Cóż pozostaje odpowiedzieć słowami piosenki "we'll never be royals"...
Co do "Over the rainbow" to ja wiem, ze została napisana dla Judy Garland( zabijcie, ale nie wiem czy pisze poprawnie...), w kazdym razie grała Dorotke w Krainie Oz, wiec pewnie o tym czarno-białym filmie myślisz. Albo ja nie znam innego...
A IZ to tez ma fajny cover "What a wonderful world" Luisa Armstronga:)
Nati to do 16 zostało bardzo mało czasu, nie zdążysz sie zestresowac, a już bedzie po. Ja akurat to badanie wspominam miło, przez narkoze nie pamietam nic;)

hej!!
Witam was wszystkie!!!
Queen,po to jest forum,po to jesteśmy my,żeby "mówić"o wszystkim co nas cieszy,co boli,co martwi!!...a wiem z własnego doświadczenia,że jak sie komus "wygada",to jest lżej na serduszku,bynajmniej mi tak!!teraz głowa do góry i ....DO BOJU!!!!:tak:
Nati,ja też miałąm robioną histeoskopie,około 2 lata temu.W szpitaku leżałąm 3 dni,bo miałąm skierowanie od mojej dr.mi mi zrobili na NFZ......sam zabieg trwał około 20-30 minut....ja miałam znieczulenie miejscowe,widziałąm na wielkim monitorze wszystko "tam" w środku jak wygląda itd,i lekarz zarazem wszystko mi opisywał i mówił .Sam "zabieg" to nic strasznego!!nic sie nie bój,będzie dobrze!!:tak:
Dziś mam 9dc.i czuję ze plecy w krzyzu mnie bola...wiecei zauważyłąm,że w pobliżu owulacji te plecy mnie troche bolą,i potem już przed @....Nie wiem czy to "normalne"????:sorry:,na wizycie powiem dr.i zobaczymy co mi powie......
Ja do pracy na popołudnie mamy,niecierpie tej zmniany!!,ale jeszcze 1,5 tygodnia pracuję,a potem 17 dni wolnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

reklama
Kasica, mnie też bolą plecy przed i na początku okresu, to jest chyba związane z moim tyłozgięciem macicy i to chyba jest w takim przypadku normalne. A tak w ogóle to straaaasznie Ci zazdroszczę tak długiego wolnego! :happy:
Pole, możliwe, że to o "Dorotkę" chodziło, nie pamiętam dokładnie, po prostu kojarzę ten utwór z czarno-białymi kadrami i to była taka bardziej delikatna wersja i na pewno kobiecy głos. Więc chyba się zgadza. Przesłuchałam sobie też "What a wonderful world" w wykonaniu tego IZ'a, fajna wersja, taka inna, aż człowiek od razu zaczyna się bujać :happy: Chociaż akurat jeżeli chodzi o ten utwór to dla mnie zawsze, niezmiennie i niepodważalnie Louis Armstrong rządzi! :-)
Nati, trzymam kciuki za badanie i za psinkę! :happy:
Madziulka, więc i Tobie i mężowi z okazji wczorajszych i przyszłych urodzin życze tego, czego najbardziej pragniecie! :-)

Do góry