reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Brydzia - jak u Ciebie?? jesteś już "po"?? jej, ja lekko się denerwuję przed jutrem, ale tu dziewczyny niespodzianki przynoszą, będzie dobrze :-)
Madziorek - trzymam kciuki za powodzenie, a na którą godzinę?? na avatarku nasza piesulka :-)

Nie denerwuj sie , wszystko bedzie dobrze! Trzymam kciukasy!!!!

reklama
Pole trzymam kciukasy za Was mocno i łapie fluidki :-)
U mnie akurat M przed świętami zaczął garderobę robić w sypialni , więc bałagan straszny:wściekła/y:, na remont łazienki kupujemy wszystko , więc trochę myśli zajmę swoje.
Jeszcze raz gratuluję naszej nowej mamusi , drugi dzień mi się micha cieszy od ucha do ucha :-D

Odkopałam listę Ladybea kochana czyń swoja powinność i zapisuj się na końcu :-)

Anabel87 - 26.11.2013 prawdopodobnie wynik AMH, 05.12 HSG
agha: 29.11.2013. wysoka beta
Majka K: HSG prawdopodobnie 05.12.2013
Asita: 2 pęchole w tym jeden dominujący - starania: "żywioł" - 7.12.2013 przewidywany termin @
AgaJa82: 10.12.2013. - beta
78Lena: 13.12.2013 podgląd pęcholi
Madziula Rz 19.12 - beta
Brydziajones: 16 grudzien planowana 1 IUI
Kasica: w grudniu wizyta w Klinice i rozmowa o IUI
Nati35 : grudzień histeroskopia
Ladybea: naturalne starania do końca roku a potem ...
Merlin: naturalne starania do końca roku a potem ...
Kasik36: styczeń 2014 planowane II ivf (ICSI)
Smerfeta: ~ styczeń 2014 --> ivf runda druga
MagdaM33: styczeń 2014 IVF
Kwiatuszek: totalny spontan:)
Enni: ogarnianie procedur związanych z in Vitro
Pole: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)
Joanna82: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)

Zrobiłam mały update , Lady wpisuj sie!

Anabel87 - 26.11.2013 prawdopodobnie wynik AMH, 05.12 HSG
agha: 29.11.2013. wysoka beta
Majka K: HSG prawdopodobnie 05.12.2013
Asita: 2 pęchole w tym jeden dominujący - starania: "żywioł" - 7.12.2013 przewidywany termin @
AgaJa82: 10.12.2013. - beta
78Lena: 13.12.2013 podgląd pęcholi
Madziula Rz 19.12 - beta
Brydziajones: 27-8 grudzien wysoka Beta
Ladybea: naturalne starania do końca roku a potem ...
Kasik36: styczeń 2014 planowane II ivf (ICSI)

Dzień doberek:)

Dzisiaj z herbatką Wa witam:)
Pole kochana współczuję :( masz naprawdę ciężki okres w życiu. Mam nadzieję że to maleństwo które urodzisz doda Twojemu M energii i pozytywizmu, trzymam kciuki żeby było wszystko oki, a lekarz przekazał dobre informacje.

Madzi-Piotr GRATULACJE!!:-D aż miło tu wejść, same dobre wieści;):tak:
Brydzia trzymam&&& i spokojnych 14 dni życzę;);-)
Kasik oj fajnie że będziesz podchodzić drugi raz, mam nadzieję że teraz będzie to ten "strzał";-):-D:-)

Brydzia każda z nas przeżywała już te długie 14 dni więc doskonale wiemy o czym mówisz, życzę Ci, żeby ten świąteczny czas i bieganina zajęły na tyle czas, żeby zleciały jak z bicza trzasnął :-)

Pozwoliłam sobie zmodyfikować listę, pousuwać nieaktualne wpisy i dopisałam Ladybea :)

Madziulka Rz 19.12.2013. - wysoka beta
Piaska 20.12.2013. - wysoka beta
Brydziajones: 27/28.12.2013. wysoka beta
Kasik36: styczeń/luty 2014 planowane II ivf (ICSI)
Ladybea: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia :)

Hej dziewczyny, ale się porobiło... :happy: Ladybea, wieeeeeelkie gratulacje kochana! :-) Wreszcie komuś się udało... :happy:
Ale wiecie co jest smutne? Mam wrażenie, że na tym forum częściej zdarzają się naturalne cudziki niż sukcesy po inseminacjach... To trochę dołujące.
Tak czy siak, Ladybea, naprawdę super, że Tobie się udało, trzymaj się i dbaj o siebie.
Pole, myślę o Tobie czasami, trzymaj się po prostu... Życzę Ci świątecznego cudu...
Brydziajones, zyczę Ci cierpliwości w czekaniu i żeby ta cierpliwość została nagrodzona :happy:
Madziorrek, kciuki za betę!

reklama
brydzia, madziulka, piaska niech te 14 dni miną wam szybko i spokojnie :-) trzymam &&&&&&&&&&& za powodzenie
pole ty wiesz że o was myślę i z całego serca życzę, żeby znalazł się jakiś cudowny lek, który pomoże twojemu m, albo chociaz zwiększy ten kredyt czasowy dla was. Mam nadzieję, że nastrój meza spowodowany jest tą pora gdzie nie ma słońca i dni są krótkie ...
Pamiętam jak łapałam fluidki z nadzieja, że pomogą i teraz noszę w sobie obcego - kosmos. Wiec i dla was dziewczynki moje pierwsze fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Do góry