reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A co tu dziś cisza taka? nikt kawusie ze mną nie wypiję ? :-)
Wczoraj zaplanowałam sobie ,że zrobię betę dziś , dzień wcześniej , ale klientka się umówiła na rano , więc zgodnie z planem robię jutro. choć to trudne już strasznie , bardziej się boję niż po pierwszej. po niej czułam ,że nic z tego , a teraz mam mieszane odczucia i jak będzie negatywny wynik , to będzie rozczarowanie. :-(

reklama
Hello:)

Madziulka zasiądę z tobą przy kawusi:):) no i czekam na twoją pozytywną betę:tak:;-)
Zwalniam się dzisiaj z pracy i na 11 idę do fryziera, trzymajcie kciuki bo robie się znowu brunetką:szok: już 3 lata mam jasne włosy, ale strasznie się niszca od rozjasniania, także dezycja podjeta;);-)

lady już na zwolnieniu? No pięknie kochana;-)A kiedy bedziesz wiedziała, który to tydzień. Widziałaś już serduszko?
madziulka trzymam kciuki za dzisiejszą betę, lady już nam dobra passe rozpoczęla wiec idziemy za ciosem
eni rób się na bóstwo kochana i możę Twój aniołek, co czeka w niebie szybciej przyjdzie- jak to pole pisała:-D:-D:-D

Ladybea zazdroszczę Ci tego zwolnienia;-):tak: ja mam tyle roboty w domu a w poniedziałek do pracy jeszcze wrrrr, kiedy ja to wszytko porobie...

Dziewczyny ma któraś tak że w połowie cyklu ( chyba od owulacji) robi sie strasznie brzydka cera? i wysadza brzuch? Ja od połowy cyklu cere mam straszną, takie czerwone małe krostki i plamy mi wyskakują, najdziwiniejsze jest to że jak już dostanę @ to na drugi dzień nie ma ani sladu po tym. Tak samo z brzuchem, przez 2 tygodnie chodzę jak balon a dzień po @ brzuszek opada. Czy to progesteron tak działa?

Lena przyjdzie czas i na nasze aniołki:))wiesz ja dziekuję Bogu że mam tego jednego w życiu nie myslałam że będę mieć problem z 2 ciążą.....myślałam szlaki przetarte więc czemu ma się nie udać

Ostatnia edycja:
lena spytalam dzis drka i powiedzial ze 4-5 tydzien.
enni nie ma czego zazdroscic wczoraj pojawilo mi sie plamienie koloru kawa z mlekiem (dzis juz nie mam) i tak mnie boli z lewej strony ze az mnie cala noga rwie

ladybea mnie też w ciąży też tak rwało tyle że ja nie wiedziałam że jestem w ciąży, leżałam zwinięta w kłębek myśląc że coś mi się z jajnikami dzieje:)) także myślę że to nic poważnego ten ból:):-)

Ostatnia edycja:
Brydzia - 28 grudnia to który dzień będzie po IUI :-) szczęśliwy dzień, na pewno dla mojej mamy, bo przyszłam na świat :D, będzie szczęśliwy dla Ciebie również :-)
dziewczyny w którym dniu można pójść na betę??, w sumie mi 14 dzień wypada na 31.12, można wcześniej?? zobaczymy czy wytrzymam :-)

Dziewczyny powiedzcie mi, mam lekkie plamienia koloru różowego, czy to coś niepokojącego, jestem 4h po, lekarz mówił, że pęcherzyk był w trakcie pękania, czy możliwe, że od tego?? trochu się denerwuję...

28go grudnia to bedzie 12dp IUI doktor mi tak zalecił .. Ale to tylko beta zabronił robic sikanca ..

Możliwe ze owulacyjne plamienie :)

eni ja też dziekuje Bogu, że mam już jednego aniołka na świecie. Nasze dzieci są w podobnym wieku. Mój Karolek skończy 9 lat 30 grudnia.Czasmi zastanawiam sie jak ja ogarnę dwójkę,bo już teraz jest pęd.Praca,szkoła,karate,odrabianie lekcji itp

A z drugiej strony kto ma dać rady jak nie my;-)
Lady to jak tylko możesz to leż kochana i odpoczywaj

reklama
Cześć dziewczynki:)
Przepraszam, że sie tak długo nie odzywałam, ale strasznie dużo zawirowań miałam...i to raczej tych nie przyjemnych:-(
Ale juz jestem po histeroskopii i niestety mam polipa do operacji...czyli czeka mnie laparoskopia:szok: przybiło mnie to tochę, bo myślałam, że jednak tam nic nie będzie....
Zaraz zaczynam Was kochane nadrabiać:)

Do góry