reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magdo powiem szczerze, ze mimo, ze to nie była M lekarka tylko na zastępstwie bardzo sensowna osoba. Nie dała mi odczuć, ze nie jestem lekarzem wiec mam sie nie wypowiadać, bo g...wiem
Nie dość, ze wysłuchała to powiedział, ze faktycznie takie opcje moga byc jak myśle i bez błagania dała skierowanie na tomografie głowy.

reklama
Kasik37 kwestia tego, ze M od 2 tygodni ma potworne bóle głowy i zaburzenia widzenia.
Wiec jest kilka opcji...przerzuty do mózgu...nadciśnienie spowodowane tym nowym lekiem...encefalopatia spowodowana tym nowym lekiem...oraz zatoki, bo wg mnie od miesiąca ma z nimi problem.
Pani doktor chyba optymistycznie stawia na zatoki...ale dała tomografie, bo ona jest w stanie zweryfikować te wszystkie teorie...
W poniedziałek bedzie wiadomo.

Hello:)))

MagdaM33, Kasik36,Joanne84 zaszalałam:tak: z blondi zrobiłam się brunetka:)) mam bardzo ciemny brąz taki wchodzący w kasztan, jestem mega zadowolona;)) w końcu kiedyś byłam czarnulką;)) zobaczę tylko czy będę się tak cieszyć jak zaczną odrosty wyłazić i te siwce:szok:

Pole kochana mam nadzieję że to tylko zatoki, że to nic gorszego.

MadziulkaRz czekam na wieści z zaciśniętymi &&&&&&&&&&&:tak::-D

Pole zycze Wam zeby sie okazalo ze to tylko zatoki, z doswiadczenia wiem ze potrafia dac w kosc.
Madziulka trzymam mocno kciuki za wysoka bete. Niech chociaz koniec tego roku bedzie szczesliwy :)
Enni to super ze jestes zadowolona z tej zmiany. Ciekawa jestem czy znajomi Cie poznaja :D

ladybea mój synek stwierdził że mi lepiej niż w jasnych, ale mój m mnie wkurza bo stwierdził że i tak i tak mi dobrze, a ja chyba tak po cichu liczyłam że powie mi że lepiej wygląda hehehe, stwierdził że mu obojętnie jaki mam kolor. Chyba naprawdę mnie kocha:-D:-D:-D

Witam dziewczynki przy kawie

eni
to dobrze, że Ci sie podpoba bo to jest najważniesze. Jak ty sie dobrze czujesz to jesteś pewniejsza siebie i piekniejsza tym samym:-) Mój mąż czasem nawet nie zauważa, że byłam u fryzjera.
madziulkaRz nie martw się kochana, trzymam kciuki i czekam na wieści. Lady już tu rozsiała nadzieję i radość. Więc musi być dobrze;-)
pole to dobrze, że trafiła wam się jakaś ludzka lekarka i dała wam to skierowanie. Wszytko się wyjaśni i bedzie można działać. Najgorsze to czekanie i niewiedza. Pole bede się modliła, żeby wyniki były dobre.

lady mamuśka jak zdrówko. Niedługo pewnie wstawisz jakiś piekny suwaczek;-)

reklama
Hej dziewczyny, dosiadam się z kawką :-)
Madziulka, musisz trochę wrzucić na luz kobieto! :happy2: Co ma być, to będzie, nie możesz się zadręczać bo to w niczym nie pomaga. Trzymam za Ciebie kciuki.
Pole, jakkolwiek to brzmi - przyłączam się do kciuków "za zatoki" ;-)
Kasik36, dzięki za wyjaśnienie kwestii komercyjnego i refundowanego in vitro, zawsze można na Ciebie liczyć:happy2: No i faktycznie wychodzi na to, że mogą być jakieś plusy z tego, że musimy na razie płacić całość. To pocieszające.
No i nasza decyzja ostatecznie zapadła, skorzystamy z pomocy Św. Mikołaja w osobie mojego taty i jeżeli wszystko dobrze się ułoży to już w pierwszych dniach stycznia ruszamy z kopyta. Jestem niesamowicie podekscytowana :-)

Do góry