smerfeta
Fanka BB :)
Kasik, to prawda niepęknięty pęcherzyk będzie u Ciebie widoczny w 18 dc, z tym że on jeszcze ma szanse wchłonąć się razem z @ i wtedy można spokojnie rozpocząć stymulkę. Wiadomo, spokojna głowa gdy nie będzie pęchola, ale zawsze jest nadzieja w @ że zabierze torbielkę ze sobą ;-)
Agaawa też nie bardzo rozumiem poczynań Twojego lekarza. Po co Ci jeszcze te 3 dawki menopuru skoro nie podchodzisz nawet do iui? Przecież to dopiero Twój 7 dc, więc na mniejszych dawkach stymulantów pęchole też ładnie Ci podrosną. No i tymi lekami przyspieszy Ci się owulka. Podanie leków łagodnie, czyli dłużej i mniejsze dawki przesunęłoby owulację zapewne nawet do środy i spokojnie mogłaby być iui. Sorki, że tak Ci z grubej rury walę, mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złe, ale mam wrażenie że lekarze traktują nas jak myszy doświadczalne, nafaszerować i będzie git
Daj znać jakie jest Twoje AMH i FSH bo może ja tu wyładowuje złości a Twoje wyniki po prostu wymagają takiej stymulacji
A jakie badania przed iui masz jeszcze zrobić? Cytologię, wymaz czy coś jeszcze?
Madziulka powodzenia na iui!!!! trzymam kciuki za efekty
Kasica powodzenia na wizycie!!!
Agaawa też nie bardzo rozumiem poczynań Twojego lekarza. Po co Ci jeszcze te 3 dawki menopuru skoro nie podchodzisz nawet do iui? Przecież to dopiero Twój 7 dc, więc na mniejszych dawkach stymulantów pęchole też ładnie Ci podrosną. No i tymi lekami przyspieszy Ci się owulka. Podanie leków łagodnie, czyli dłużej i mniejsze dawki przesunęłoby owulację zapewne nawet do środy i spokojnie mogłaby być iui. Sorki, że tak Ci z grubej rury walę, mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złe, ale mam wrażenie że lekarze traktują nas jak myszy doświadczalne, nafaszerować i będzie git

Madziulka powodzenia na iui!!!! trzymam kciuki za efekty
Kasica powodzenia na wizycie!!!