reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
yoanna82 GRATULAAACJEEE!!! ale wspaniałe wieści. jak tylko będziesz miała siły opisz wszystko co i jak. i ucałuj Szymonka w stópkę uwielbiam maluteńkie dziecięce.
mam nadzieję, że wskoczę na to miejsce:-) jeszcze raz kochana wielkie gratki dla Was:-D

Ewcia, Lena przykro mi:-( przesyłam pozytywną energię

ladybea wspaniale, takie usg to muszą być emocje:-)

Pyscek
tylko jeden dzień nas różni. u mnie dziś 3dpt. ja myślę, że jesli wszelakie bóle i kłucia nie są zbyt silne i nie ma dodatkowych niepokojących objawów, to są normalne. zauważmy że nasze brzuszki wiele przeszły w ciągu ostatniego tygodnia. a teraz dopiero trwa się tam rewolucja lokatorzy się wprowadzają, meblują, a zadymy przy tym, że musimy to odczuwać.
mnie brzuch pobolewa tak jak na @ i jestem przekonana, że dwa moje urwisy będą dawały mi takie znaki przez najbliższych 9 mcy:-)

reklama
Hej dziewczynki,

Yoanna- gratuluje maleństwa i szybkiego powrotu do zdrowia życzę,

Lena, Ewcia - przykro mi, trzymajcie się i działajcie dalej do przodu,

Ladybea- super, że u was wszystko dobrze a dzidziuś się wspaniale rozwija,

Dziewczynki dziś miałam moją pierwszą IUI, dr mówił że pęcherzyk był pękający więc dosyć dobrze wg niego, po dostałam recepte na duphaston 3 x dziennie 1 tab. no więc teraz przychodzi mi czekać,
Nie spodziewałam się ale mój M nawet się nakręcił ;-), dziś wyskoczył że przecież łóżeczka nie mamy ;-)

yoanna,GRATULUJĘ MAMUSIU!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
anabel,trzymam kciuki,aby twoja pierwsza iui była ostatnią:tak:
Mnie juz czuję brzuch zaczyna boleć,więc wiadomo jak to się skończy.....poczekam,az się @ skończy i na drożnośc będę jechała....a potem to sie zobaczy.....:confused:
Na teście jedna kreska.....:-:)-(

Ostatnia edycja:
Yoanna GRATULUJĘ MAMUSIU i życzę szybkiego powrotu do domku :-) Jak będziesz miała chwilkę to koniecznie opisz nam jak było, czekamy z niecierpliwością.

Dziewczyny drugie miejsce ciężarówki się zwolniło więc do roboty :-D

Kasica przykro mi, że zobaczyłaś 1 kreskę ale wiesz jak to jest z testami, zrób lepiej betę, dopóki @ nie ma jest nadzieja. Test robiłaś z porannego moczu? Jeżeli nie to zbytnio bym się nim nie sugerowała.

Pyscek jak miło Cię widzieć, kciukasy kochana :tak:

Anabel
oby pierwsza IUI była ostatnią

Ladybea super wiadomości :-)

Lena, Ewcia może jest jeszcze szansa, nie załamującie się :-)

Ostatnia edycja:
Nie spodziewałam się ale mój M nawet się nakręcił ;-), dziś wyskoczył że przecież łóżeczka nie mamy ;-)

kochana super. brawo dla męża. takie nastawienie jest najlepsze. ja pokazywałam moim maluchom jakim wózkiem będą jeździły. zaraz pooglądamy łóżeczka, taka mała próba przekupstwa:cool2:

Na teście jedna kreska.....:-:)-(

kasica82 no kurcze nie wiem co Ci napisać. przytulam bardzo ciepło. a kiedy ty miałam betę robić?

Magda,ladybea,dziś mam 30 dc.więc nawet test z popołudniowego siku by pokazał ciaże,jakby ona była!!więc sami widziecie jak to wyglada...klapa z pierwszej iui..:-:)-:)-(....po drożności nie mam pojęcia jaki plan obieżemy..??!!zależy to też od wyniku drożności...zapiszę sie na czawrtek,ale w następnym tygodniu,bo teraz w ten czawartek to pewnie będę zalana :szok::-(
....

reklama
Do góry