reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zdaje sobie sprawę z tego że nie każda kobieta odczuwa ciąże od samego początku i nawet nie wiedzą że są w ciąży ale ja mam takie negatywne przeczucie że się nie udało:-(

reklama
Agusia, nie poddawaj się. Może odpocznij jeden cykl jeśli się nie uda jak możesz ale nie dawaj za wygraną. Ale dziś u nas smutaskowo. Smutaski nosy do góry!!! Nawet słoneczko się przebija, u mnie teraz.

najgorsze jaest to że już 2 IUI miałam robioną na niepękniętym pęcherzyku i wiem że się nie uda jakby mi nie mogli zrobić w niedzielę na pękniętym:-(

hej no to ja też pozytywnie dziś nie natchnę:(
u mnie znów doopa, bete zrobilam i wszystko jasne.5IUI. Tak więc teraz staramy sie naturalnie i jak będzie możliwość i dojrzejemy do decyzji to ifv.

u mnie znów doopa, bete zrobilam i wszystko jasne.5IUI. Tak więc teraz staramy sie naturalnie i jak będzie możliwość i dojrzejemy do decyzji to ifv.
tymonka tak mi przykro:(

...dlaczego to jest tak że my chcemy a nie możemy a inni piją, palą i biją i mają dzieci na pęczki?
dzisiaj też mam czarnowidztwo bo mam @ 1dc:(
ach do d..y to wszystko

Lolop no to podobne myśli mamy:(
Ja już dawno straciłam wiare że jest coś takiego jak sprawiedliwość na świecie, przynajmniej w naszym rozumieniu... nie mam też pojęcia co ten na górze chce mi przekazać przez te doświadczenia....

Też mi przykro. Szkoda że inseminacja tak mało % daje co do poczęcia. Jakby było 50 % to już coś. Mam nadzieję,że za kilka lat lekarze będą mogli opublikować takie dane. Tak sobie myślę czy by nie przycisnąć lekarza, że chce mieć IUI na pękniętym pęcherzyku. Tylko czy ja go nie rozzłoszczę?

reklama
Do góry