reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej, no ja też wyjeżdżam na weekend, będę dopiero w niedzielę wieczorem, także trzymajcie się dziewczyny! Kciuki zaciśnięte za testujące i wyczekujące &&&&&& (Swoją drogą ale ten czas szybko leci dopiero co się przygotowywałyście do IUI a już testujecie, szybko zleciało) Powodzenia!!!:-)

Hej, no ja też wyjeżdżam na weekend, będę dopiero w niedzielę wieczorem, także trzymajcie się dziewczyny! Kciuki zaciśnięte za testujące i wyczekujące &&&&&& (Swoją drogą ale ten czas szybko leci dopiero co się przygotowywałyście do IUI a już testujecie, szybko zleciało) Powodzenia!!!:-)

No faktycznie szybko zlecialo.. ani sie obejrze a bede juz 2 IUI robic a potem znow bede czekac na testowanko...
A z tym sluzem to juz zgupialam bo raz mam wodnisty a raz mam gesty.. to chyba nie ma regoly na to?

Witam was dziewczyny :-)
Ja tak prawdę powiedziawszy obserwuje u siebie śluz ale go nie mam,miałam go po IUI a teraz mam suchutko normalnie nic.W zeszłym cyklu przed @ miałam taki biały z grudkami a teraz nie mam go w ogóle ale chyba to oznacza że mi się @ opóżni:-(

aha i dzis mialam zoltawy czyli co okresu dostane? i tak na to liczylam... mam sluz mieszany bo woda z grudkami albo taki gesty .. a juz mi wszystko jedno chce dostac @ i miec nastepna IUI

wiecie wiedziałam że jak napiszę wam jak i co to będziecie się wkręcać

na ogól tak jest że jest mokro no ale każda z nas jest inna i może byc tak jak jest u ciebie Błonka lub jak u agusipeli

dla przykładu teraz w tym cyklu miałam mokro cały czas a i tak przyszła @ więc może coś się działo a sie nie utrzymało bo też tak może być- życie niestety takie jest:(

ale i tak za was&&&&& napisałam na innym wątku że jakby co to wrzesień jest nasz:)

Hej podczytuje Was cały czas, ale jak narazie nic sie u mnie nie dzieje-za 7 dni powinna przyjść @ i zaczynam przygotowywac sie do 3IUI(jutro w 23 dc.jadę do doktorka, bo coś chce sprawdzic)Poza tym jutro mam wesele wiec zamierzam sie dobrze bawic i oderwac od tych wszystkich mysli-czekam na wieści od dziewczyn po testowaniu:tak:
Pozdrawiam

Cześć, kilka dni mnie nie był bo pracowałam a wieczorkim byłam już totalnie wymęczona, zwłaszcz tym, że nadal boli mnie w krzyżu. Nie wiem co za cholerstwo mnie zaatakowało. Anestezjolog mnie oburczał, że to nie po zneczuleniu po laparo. Przykleiłam sobie dziś plaster rozgrzewający, trochę pomogło. Ale mam lipę i dołka bo nie wiem co mi jest. @ też nie mam. Dziś przyszło mi na myśl : ciąża ?!?! Trochę to mało prawdopodobne, choć zrobiliśmy to przed laparo ale to był 24 dc.:baffled:

reklama
Magdusia31. Ja też czekam na @, która ma przyjść lada dzień. Już nawet dzwoniłam do kliniki z pytaniem, czy jak jutro przyjdzie to ktoś mi zrobi USG. Na szczęście w sobotę od 09-11, ktoś w Provicie dyżuruje, więc nie powinno być z tym problemu. Co chwile latam do kibla sprawdzać czy już czasem nie dostałam. Już od kilku dni pobolewa mnie na @. A dopiero co to będzie, jak będę miała czekać na testowanie....Chyba wszystkie paznokcie poobgryzam. O ile wszystko pójdzie ok, to będzie moja pierwsza IUI. Dlatego tak o niej myślę. Pewnie z 2 IUI pójdzie mi lepiej, chociaż nie ukrywam, że wolałabym żeby to była pierwsza i ostatnia... wiem, wiem nie ma co się za bardzo napalać...

Atyde85 to nie może być ciążą. Zazwyczaj laparoscopię robią po okresie, żeby mieć pewność, że kobieta nie jest w ciąży. Ten zabieg doprowadziłby do poronienie itp. Znieczulenie miałaś ogólne czy w kręgosłup? Zazwyczaj się ten zabieg wykonuje w ogólnym. Ale jeżeli miałaś do kręgosłupa to możliwe, że cię boli. Lekarz czasami kilkakrotnie się wkłuwa w kręgosłup, bo nie potrafi wycelować.

Do góry