reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
tak nanusia tchnęła nadzieję na watku na bardzo długo
och jak to zleciało:)
a gdzie rodzisz w Bydzi u Sztenca czy u was w Toruniu?

Jeszcze nie wiem:). Chciałabym u dr Sztenca, ale wiadomo,że to trochę drogi z Torunia, więc nei wiem czy zdążę;). Myślę jednak tak, jeśli wyjdzie w ostatniej chwili,że ma być cc to pojadę do Bydgoszczy, jeśli jednak sn to Toruń. I pewnie wypadnie Toruń

reklama
Nanusia82, dobrze że się odezwałaś, dodałaś mi otuchy:) Gratulacje i powodzenia!!!
Lindi77, a miałaś USG po IUI czy pękły pęcherzyki? Ja w tym cyklu miałam drugą IUI też mam 30 dniowe cykle i IUI miałam robioną w 13dc ale pęcherzyk miał ok. 25 mm więc nie wiem czy się uda czy nie był przerośnięty :( Za tydzień się okaże. Powodzenia wszystkim.

Jeszcze nie wiem:). Chciałabym u dr Sztenca, ale wiadomo,że to trochę drogi z Torunia, więc nei wiem czy zdążę;). Myślę jednak tak, jeśli wyjdzie w ostatniej chwili,że ma być cc to pojadę do Bydgoszczy, jeśli jednak sn to Toruń. I pewnie wypadnie Toruń
niech będzie po twojej myśli &&&
za szybki poród kochana:)

Witaj Lindi,
Napisz coś więecej o sobie gdzie się leczysz, co spowodowało, że przystąpiłaś IUI?
Ja mam cykle średnio 27-29 dni i miałam IUI w 13 dc, ale niestety nieudało się :-(.
Teraz biorę Clo i od nowa.
Ale jeżeli Tobie lekarz zrobił USG przed IUI- to na pewno wiedział, że to dobry moment!!!!! Poczekaj na @!!!
Nanusia- fajnie, że dodałaś nam otuchy!!!!

Sony - bidulko Tobie to chyba od tego wyczekiwania się poprzestawiało?!?!Ale głowa do góry- bo znaczy, że pęcherzyki masz :-). Doczekasz się zobaczysz, a jeżeli lekarz powiedział, że nie ma się czym przejmować- to znaczy, że masz wrzucić na luz!!!!!!

Witam dziewczyny,

Jak ja dzisiaj 3 godziny przespałam to cud....najpierw nie umiałam zasnąć, potem miałam koszmary, a o 4,30 przelazły burza- my oczywiście z powodu upału wszystkie okna pootwierane, no i koniec spania- nie wiem nie umiem- tak już teście na mnie działają!!!!

Sylha- ty to masz z tymi teściami;) To chyba prawda, ze od tego czekania wszystko mi się poprzestawiało, bo nigdy tak nie miałam. tyle już czekałam na tą pierwszą IUI i teraz takie coś. Tak to już jest. Zrobiłam już prawie wszystko, nawet zamroziłam nasienie, żeby nic nie przeszkodziło w tym cyklu, a tu taka niespodzianka. Pewnie jeszcze się okaże, że owulacji nie mam. No ale co nas nie zabije, to nas wzmocni...

witam
śniło mi się dzisiaj że się udało wam dziewczyny
sonu , sylha i błonka i tymonka urodziłyście dzidziusie a ja sobie adoptowałam- może to znak dla mnie

LOPOP-a ja ci się nie przyśniłam? :) Może to też dobry znak dla mnie :)
LINDI-ja w poprzednim cyklu też miałam IUI w 13dc ale mój pęcherzyk miał w tedy 22mm ja mam cykle nie regularne bo raz co 28 a raz nawet co 32 dni
Dziewczyny ja tak jak pisałam odpuszczam sobie na razie na jakiś czas spróbujemy kilka cykli naturalnie może się uda a jak nie to w tedy pomyślę może o in vitro i na pewno o zmianie lekarza.Pierwsze to będzie zmiana lekarza i zobaczymy co inny lekarz nam powie bo od tego to tylko usłyszałam 2 razy IUI a potem tylko in vitro:-(
Trzymam za was mocno kochane &&&&&&&&&& aby się wam udało.

reklama
Haha Lopop- kuzynce M po mojej inseminacji też się śniło, że urodziłam syna- i co? @ przylazła!!!!!
Sony ja w oczekiwianiu na pierwszą IUI, też się niecierpliwiłam i @ przylazła po 32dniach- tak to jeszcze nigdy nie miałam!!!!!Więc jednak psychika macza w tym wszystkim swoje paluchy.
Teraz znowu mój cykl miał zaledwie 27 dni..a kiedyś zawsze miałam jak w zegarku co 29 dni, raz na 6 cykli co 30.

Do góry