reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lindi- u nas też nie wiemy skąd, ale ważne, że wiemy jaka jest przyczyna i co można z tym zrobić.
Tak jak myślałam mój gin na urlopie- dlatego nie odpisuje, ale od poniedziałku już wraca na stanowisko pracy :-), no i we wtorek mykam na USG :-)

reklama
Witam!!!
U mnie dziś 26dc, jutro minie dwa tygodnie od IUI, ale chyba jeszcze za wczesnie na testowanie, bo ostatnio miałam cykle 31 dniowe, ale w tym miałam wcześniej owu, więc juz sama nie wiem, ale chyba odczekam te 31 dni i ewentualnie dopiero test. Tak bym chciała już znać wynik, coprawda chyba już go znam :( ale nadzieja jest do końca, że musi się udać!!! Trzymajcie kciuki, ja również trzymam za Was&&&&&&&&&&&&

Kama, trzymam kciuki, oby @ nie przylazła i za resztę staraczków, które znów będą podchodzić do iui.
U mnie dziś piękna pogoda, upał. Nie mogę się opalać, bo biorę antybiotyk na oskrzela.Kurcze, szkoda, bo jestem jeszcze blada a tu koniec lata:wściekła/y:

Atyde85 - ja ostatnio tez bralam antybiotyk przez 3 tygodnie.Masakra.Mam nadzieje ze nie mialo to wplywu na nieudane IUI.

Kama-mam nadzieje ze sie uda :tak:

Ostatnia edycja:
Normalnie jak ktoś mi powie że jest sprawiedliwość na tym świecie to mu chyba kopa zapalę,taka dziewczyna przychodzi do mnie na złomnice,śmierdząca,brudna,zachlana,może i nawet z jakąś chorobą i mi mówi że jest z 2 raz w ciąży to pierwsze poroniła,opowiadała mi z tym swoim przydupasem że chlali ostatnio u jakiegoś gościa i jej coś z ci........y wylazło(piszę jej słowami)a on jej to wciskał z powrotem i kolega też to widział ku....... jak tak można ale się wkurzyłam,a ja pragnę z moim mężusiem dziecka i nic nam nie wychodzi.Dlaczego tak jest na tym popapranym świeci,dobre jest jedno stwierdzenie życie jest jak papier toaletowy,szare,długie i do dupy

reklama
Agusia- no ja Cię proszę!!! jak ja bym miała takie coś wysłuchiwać to bym ją cyba na zbity pysk wywaliła!!!!!Ale niestety tak na tym świecie jest :-(.
A po co do Was przylazła? Kapsle i nakrętki po alkoholach opchać, żeby mieć na zaś?

Do góry