reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko
W sumie nie przyszlo mi do glowy z tym dowozem nasienia, ale moj m po 6 rano wyjezdza, wiec raczej bym nie znalazla kliniki, ktora mnie przyjmie o tej godz:p a nie wiem ile nasienie moze byc w takich nie laboratoryjnych warunkach.
No nic na sile. Poprzytulamt sie zeby nie stracic cyklu, tym bardziej, ze moj m ma mocna armie, a to ja jestem w zwiazku ta wyjatkowa;-)
Za bete zaciskam kciuki&&&&&& i zdrowiej Niebajko szybciutko:-*

reklama
Lumia no wlasnie pierwsze co mi do glowy przyszlo to czemu on dzisiaj nie oddal nasienia i go nie zamrozili do jutra??? Kurcze no szkoda ze sie cykl zmarnuje:-( ale nic sie nie martw widocznie tak musialo byc:-* zreszta skad ja to znam ze pecherzyk sie pospieszyl:-*

Niebajka rosolek dobry na wszystko:-* rano poczujesz sie lepiej:-*

Lumia, moze tak miało byc ;) nie dziwię, że się wkurzyłaś, skoro zawsze długie cykle mialaś. niezła niespodzianka! a miałas inną dawkę leków? masz pomysł, co na to wplynęło? estradiol możesz zrobić - ok. 200j na pęcherzyk.
daj znac!

Niebajko, spokojnej, zdrowej nocy!!!

Dior refundowane ivf weszlo od lipca 2014 r a ja musialam czekac do wrzesnia bo dopiero mijal rok od udokumentowanego leczenia. W Ivikcie nie bylo kolejek wiec moglam zaczac od razu. Wtedy jeszcze leki byly pelnoplatne wiec wydalam 4tys przy pierwszym podejsciu i 5 tys przy drugim. Przy trzecim podejsciu weszla refundacja lekow i wowcza na stymulacje wydalam cos kolo 800 zl.

Lumia jak to mi profesor powiedzial jak w 9 dc na monitoringu okazalo sie, ze jestem juz po owu - gdyby kobiety byly przewidywalne swiat bylby prostszy ;)

Ostatnia edycja:
Haha dobre Kasik;-)

Kredka, tak jak pisze Anika, wyszlismy z zalozenia, ze pewnie tak mialo byc...;-) bylam tak zszokowana, ze nawet nie pomyslelismy o tej opcji.... Poza tym mielismy dluga przerwe w fiku miku:p ( ostatnio na ostatnich staraniach), tak jakos wyszlo, ze nie bylo czasu i ochoty... Dlatego nasienie pewnie nie byloby dobre.
No nic wczoraj i dzis rano poczynilismy swa powinnosc;-) no i jak pisalam, niech sie dzieje wola nieba;-) co moglismy to zrobilismy:-)

Aniko
Kurcze nie zrobilam dzis z rana, bo po tej nocy i poranku nie umialam sie zwlec z lozka:p;-)
I dlatego jeszcze podpytam. Jezeli teoretycznie dzis bede miec, albo juz mialam owu, to czy estradiol jeszcze wyjdzie taki jak ma wyjsc?

Dziewczyny...kilka z Was pyta mnie o Pole...
to miłe...
Pole na razie nie bedzie pisac.

Zmarł Jej M.
myslę, ze jak ktoś chce-to pw śmiało moze napisac..ale sie nie gniewajcie jak Pole teraz nie odpisze...a ciepłe słowa są zawsze potrzebne.

ściskam Was mocno.
podczytuje.

Lumia milo rozpoczelas dzien:D ^^ kciuki

Jesli moge sie wtrącić do estradiolu, to moim zdaniem powinien wyjsc:) zaczyna spadac jezeli cialko zolte nie podejmie dzialania:)

Blue.. to straszne wiesci... :(

Ostatnia edycja:
Blue dzieki za informacje. Mam nadzieje ze daje sobie rade w tej tak ciezkiej i niesprawiedliwej sytuacji. Strasznie to przykre :-( mam nadzieje ze zycie wynagrodzi jej to wszystko przez co przeszla i ze w sercu zostana jej tylko piekne chwile ktore razem spedzili... Nie wiem nawet co jeszcze moge napisac bo tak bardzo mi przykro:-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
Blue, dziękuję za informację o Pole... co u Ciebie? podczytuj, ale napisz też coś czasem;)

Niebajko, jak się masz dzisiaj?

Lumia, wszytsko się moze wydarzyć ;)

Dziewczyny, moja iui w tym miesiącu też odwolana.... zmarła ukochana babcia mojego M. zal ogormny, smutek. w pt po poludniu pogrzeb:( w zwiazku z tym jutro wyjezdzamy i musimy pokonac ponad 600km w jedną stronę, nie ma mozliwosci bym w pt, sb i nd była na monitoringu, poza tym stres itd podjęlismy decyzje o przerwaniu stymulacji. podchodzimy za miesiąc.

brak mi slów na przewrotnośc losu :( nie chcę się tu uzalac...

Do góry