reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Marzeń, na co idziesz? ;) ją wczoraj przed transferem złożyłam papiery na uczelnię wieczne studentki:)

Niebajko, odpoczywam cały dzien- tylko obiad zrobiłam i pralkę włączyłam. Czytam kryminały:) a kręgosłup już mnie boki od tego przyklejania do kanapy :p

Kamisia, jeśli czujesz potrzebę bycia na L4, to masz do tego pelne prawo:) ją też się teraz wyleguje...

Ja powolutku też wariuję, ale po pierwszym poronieniu to wolę traktować się jak jajeczko oczywiście wszystko w granicach normy :-) Ja w pracy niestety nie mam możliwości wietrzenia - hala produkcyjna, więc zostaniemy w domku, mam teraz dużo ciężarnych koleżanek więc poodwiedzam, książki na spokojnie poczytam. Jakoś nie myślę, jestem spokojna i pełna wiary, że będzie wszystko dobrze :-)

Marzen i Aniko podziwiam za chęci, bo ze mnie to leniuszek i nie chce mi się dalej uczyć :-p

Ostatnia edycja:
Skończyłam w czerwcu oligofrenopedagogike a teraz idę na język angielski a tak w ogóle jestem po edukacji wczesnoszkolnej i przedszkolnej z rewalidacja :) ale się pochwalilam :p
Aniko a Ty na co skladalas papiery ?

Dziewczyny cos dziwnego ze mna...
Wczoraj mialam zabarwiony krwia sluz tylko troszke na wkladce a dzisiaj dostalam sluz owu!!! A to 17dc i przy moich 26cio dniowych cyklach to cos dziwnego bo dzis 17dc. Wogole od 2-3dni bolaly mnie jajniki ale jakos nie przywiazywalam do tego wiekszej wagi no bo nie testuje owu od ostatniej iui. Nigdy w zyciu miedzy @@@ nie mialam zadnych plamien. Czy cos to moze oznaczac???

reklama
Aniko w zeszłym roku napisałaś mi, że wrzesień to piękny miesiąc na zafasolkowanie i mi się udało, a teraz ja życzę Tobie tego samego!!! Wiem, że piszę to już w październiku, ale nie wiem kiedy ten czas ucieka ;-) Trzymam mocno kciuki!!!
P.S. Maluchy też się dołączyły po śniadaniu :-D

Do góry