Witajcie dziewczyny! 
ANIKO!!!!!!! moje gratulacje! Ale się cieszę Kochana z Twojego szczęścia! Niech betka pięknie przyrasta, a maleństwo niech rośnie w siłę! Niech to będzie 9 spokojnych miesięcy. Tego Ci życzę z całego serca!
Kochane, chwilę mnie nie było, z przyczyn technicznych. Upierdliwość przedmiotów martwych, szlag mi trafił komputer, a nie mam apki na telefonie. I tak męczyłam się bez Was ponad tydzień. Ale dobre wiadomości wynagrodziły mi ten czas ;-)
Zupełnie straciłam rachubę co, kto, kiedy w naszym kalendarzu. Powoli będę nadrabiać i uzupełniać, przypominajki - mile widziane :-) 
Ze strony zdrowotnej i dzidziusiowej - czuję się dobrze. Mdłości przeszły na dobre (tfu tfu - oby nie wróciły, bo mi zbrzydły), nabrałam więcej sił, korzystam z ostatnich ciepłych dni. Poprawił mi się sen - wraca do mojej normy, choć budzę się około 3 w nocy. 
Stacy, trzymaj się dziewczyno i nie dawaj wirusom. Tak jak dziewczyny piszą, pewnie wszystkie domowe sposoby masz sprawdzone. Z mojej strony mogę Ci zaproponować syrop, który mi na początku ciąży bardzo pomógł w przeziębieniu. Jest taka seria *spam*, przeznaczona dla ciężarówek. Wyłącznie naturalne składniki. W smaku nie najlepszy(czuć czosnek), ale mnie pomógł. 
To nie żadna reklama (Kredko ;-)), z tej serii *spam*, są też krople do nosa i witaminy. 
No to teraz nadrabiam forum, miłego dnia wszystkim! :-)