reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja dopiero teraz weszłam bo csly dzien nie działało a nei chciałam tego taptaka.

Dziekuje za gratulacje :) cała porod myslalm ze nie moge uciec i was zawieść!

Pyreczka- uzywam maści z lanoliny po kazdym karmieniu - Bepanten lepszy??

Wiecie co - tak mnie naszlo na przemyslenia... i jestem ciekawa jak czesto kobiety ktore nie wiedza ze maja slabe amh zachodza w ciaze? Bo tak na prawde jezeli nasienie jest super to moze te pary po prostu sie dluzej staraja ale zachodza w ciaze?

Cześć Kobietki:)
Boże dwa dni, a ja teraz dopiero skończyłam Was nadrabiać:p i jutro o pracy zaśpię:p

Emi
Wielkie gratki dla WAS:) Ucałuj Emme od ciotki Lumii:* A jak Ty się czujesz? , a nie mowiłam, e będzie sobotA:p

Kredko,
No własnie - nie chcę Ci odbierać palmy pierwszeństwa, ale byłam pierwsza:p hahahaha;) więc wygraną mogę się podzielić:p :)

Niebajko
:* za przepis;) Postaram się zrobić w najblizszych dniach:)

Aniko, Madziu
:*

Dziewczyny, ja własnie też pójdę w podobną kolorystykę:) Szarości, biele...niestety podłogi nie mogę zmienić - mam kafelki w kolorze kawy z mlekiem - jakoś tak:) Chyba trochę za szybko się za to zabraliśmy:p musze szybko ogarnąć jakieś meble + kolor na ścianę - pewnie będzie dylemat pomiędzy odcieniami szarości....hahahah a wszystkie do siebie podobne:)

Weekend fantastyczny:) Ale już nie mam sił pisać.
Uciekam spac:)

Kolorowych do poduchy dla WAS:)

reklama
Emenems gratuluję. Rodzenie u Ciebie widzę sama przyjemność :) ;) u nas opieka do d### i to przez duże D! Ja miałam mega problem z bolacymi brodawkami, na maści z antybiotykiem skończyło się. Później już tylko maltan stosowalam bo nie trzeba go zmywac. Teraz już nic nie muszę smarować

Beti AMH masz super. Laba zmieniły odczynniki bo był problem z dostępnością. Zamiast z USA biorą teraz z Niemiec... hmmm, a może na odwrót...? Nie istotne... u mnie z 1,1 po roku zmieniło się na 2. Nigdy nie słyszałam o zmieniającym się AMH w zależności od cyklu a trochę czytałam na ten temat i widziałam sporo na tym forum

Niebajka ruszaj dupencje po wyprawkę hehe ;) bo wiesz, różnie bywa. Co do okrycia - przy maluszku korzystałam z becika, później kocyk a dopiero od 6 miesiąca - kołderka

M26 to witaj po drugiej stronie :) ivf to już inna bajka. Trzymam kciuki

Pozdrawiam :)

Do góry