• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
Anika wow, ale zaszalalas na zakupach! Zazdraszczam :) ale już niedługo wracam do pracy i też muszę coś kupić - w końcu coś tylko dla mnie :) Cały czas kciukam :)

Niebajko kocyk na głowie fakt, bywa, ale noworodek nie wierci się, jak go polozysz, tak leży. Używany wózek to dobra sprawa, zawsze możesz sprzedać za tyle samo i kupić inny używany bo np ten pierwszy nie spodoba Ci się w czymś tam ;)

Materac jak dla mnie tylko piankowy - też długo czytałam o tym

Queen pamiętam moment gdy założycielka wątku o adopcji dostała TEN telefon. Bardzo to przeżywałam, takie podekscytowanie i radość jakby to na mnie czekała jej Myszka :) to były piękne chwile. Już niedługo i Ciebie to spotka :)

Kredka brawo :)

Aniko, Pyreczko liczę na porZądne bety.
Gratuluję zakupów dziewczyny:)
Też byłam dzis na galerii i aż dwie koszulki kupiłam mojemu :)
Coś mnie zakupy nie cieszą ostAtnio i nic mi się nie podoba :/
Jutro idę na cytologie oby było ok.
Kobietki ale macie fajnie z tymi małymi ciuszkami :)
M26 jak zastrzyki?
Madziu,Lumia, Kamisia, Beti, Kredko Enemens :*

Aniko mi sie taki kombinezon zawsze marzyl ale raz ze dupa za wielka ( od wczoraj wrocilam na fitness po 2 miesiecznej przerwie i +6kg na wadze) a dwa ja wysoka i ogolnie jak kiedys mierzylam to nogawki do kostki... kupowanie spodni to masakra dla mnie

Kredko, a ja nigdy jakoś w kombinezonach nie gustowałam, to mój pierwszy. zobaczyłam,stweirdziłam, że przymierzę i się stało.. podoba mi się :) oczywiscie tylko do butów na wysokim obcasie - ja mam niecałe 168cm wzrostu, wiec spoko,

fitness jest super :)

Beti nie wiem, naprawdę... rano wstanę, zjem sniadanie, ogarnę się, potem pojedziemy z M do labo, potem on do lekarza, potem do tesciow... po poludniu zajrzę na stronę... nie spieszy mi się...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry