reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
Nosz ku... powinni ich w psychiatryku zamknac!!!!

Załączniki

• 1453652090018.jpg
    1453652090018.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 69
Dlatego wlasnie nie chodze juz do kosciola i pogonilam ksiedza jak chodzil po koledzie!!!

Ja przyjęłam, ale to był dzień przed zabiegiem i stwierdziłam,ze przyjmę, ale jak tylko zacznie coś gadać...to powiem mu co o tym wszystkim myślę - byłam bojowo nastawiona. Ale Ksiądz okazał się mega pozytywny, nawet nie poruszył tego tematu...jakiś nowy na parafii.
Tak swoją drogą to mamy wyjątkowe szczęście do księży - są naprawdę "ludzcy" i myślę, że nie można wszyystkich do jednego wora wrzucić, ale niestety oficjalne stanowisko koscioła i teraz pisiorów ....woła o pomste!!!!

Ostatnia edycja:
Lumia tak jak piszesz nie mozna ich wrzucic do jednego wora tylko szkoda ze tych dobrych egzemplarzy jest jak na lekarstwo... a skonczy sie to wszystko tak ze jak minie czas moherow to oni sie obudza z reka w nocniku... bo zbyt wielu mlodych ma takie zdanie jak my..

reklama
Dziewczyny podczytuje watek in vitro i jedna z dziewczyn dala link do artykulu o diecie itd. Przeczytalam go ale mam pewna niejasnosc - omega 6 - bo w tych kapsulkach z olejem lnianym co je pije tam jest omega 3 omdga 6 i omega 9 i teraz sie zastanawiam czy mam to pic dalej skoro problem z ta omega 6 ???

Do góry