reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
Cześć Dziewczynki :)

Musiałam chwilę odsapnać, żeby przemyśleć co dalej i się jakoś ogarnać, bo już zaczęłam wierzyć, że Miś to jedyne dziecko na które sobie zasłużyłam.

Jutro idę do gina liczę na poważną rozmowę. Sprawdziłam swoje wszystkie wyniki i okazało się, że nie miałam robionego progesternu (Aniko dziękuję, że zwróciłaś na to moją uwagę :*), a naczytałam się trochę i wydaje mi się, że te moje przeokresowe plamienia to wynik spadku progesteronu. Nie miałam tych plamień zanim zaszłam w ciążę z Misiem, a później miałam je przed samym okresem. Od kiedy staramy się o dziecko mam je dokładnie w 22 dniu cyklu - teraz robię notatki to wiem :D
Czy wydaje się Wam to logiczne?

Aniko :* Boziu tak się cieszę, że beta tak pięknie rośnie. Gratuluję, odczarowałaś forum :D

Beti trzymam kciuki za pęcherzyk i udaną IUI &&&& Na pewno sie uda!!!

Kamisiu niezmiennie życzę Wam wszystkiego co najlepsze i myślę o Was :*

Katharina chcesz posmęcić to smęć, od tego też jest ten wątek, żeby wylać żal, a później wziąć się w garść :)

A czyj to brzuch był, bo już nie mogę się dokopać.... składam rezerwację na niego :D Piękny był, nie mówiąc o właścicielce... jaka chudzizna :D Ja przytyłam w ciąży 18 kg o_O

Lumio napisałąm bym,że świetne wieści, ale w tej sytuacji to słowa nie na miejscu. W każdym razie liczę na to, że to co się stało to po prostu przysłowiowy pech, który nigdy więcej się nie powtórzy :*

Zuzik, Niebajko, Marzen, M26, Madziu, Kredko Stacy:*

A Emenems co? Tak ją pochłonęło macierzyństwo? :D Mam nadzieję, że u obu lasek wszystko ok :)

Aniko piekna beta:-) jak sie ciesze ze w koncu nasze forum wychodzi na prosta:-D

Beti:-) no to teraz bede odliczac do Twojej bety:-D juz nie moge sie doczekac:-))))))))))

Kamisiu - mysle o Was czesto... i gdzies tam w glowie mi siedzi ze moze jeszcze ten przeszczep ma szanse. Teraz takie cuda medycyna dziala ze nigdy nie wiadomo! A moze zaczerpnac tematu u jakiegos specjalisty? Tak bardzo bym Wam chciala pomoc...... tule...

M26 zoladek to ja mysle ze tak reaguje na stres. Tyle sie naczekalas i to JUŻ sie dzieje i jest tyle emocji i nerwow ze to chyba normalne! Wiec kochana gleboki oddech i cyc do przodu ;-)
Fajnie ze bedziecie testowac razem z Beti:-) moze w koncu beda forumowe blizniaki:-D

Emi jak tam? Wychyl glowe z pieluch i szkrobnij bam tu co nieco;-) i moze jakas focie przy okazji;-)

Katharina - a nie mozesz z m wyjechac? Skoro i tak chcesz zmienic prace? Moze zmiana klimatu wplynelaby dobrze na staranka:-)

Madzia mam nadzieje ze cos lepiej :-*

Lumio, Niebajko, Stacy, Zuzik, Marzen, Pyreczka:-*

reklama
Do góry