reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik !! Moze sie uda ze jednak sobota !!

BETI - pomysl tak ze do roku czasu natruralne starania to ok jest czyli bez problemow ty dopiero 5 IUI wychodzi na to ze z 12 jest całkiem normlane zeby trafić na "ten" cykl ..:)

reklama
Beti ja tez jestem za zmiana lekarza! Moze inny by swiezym okiem spojrzal! Poza tym jak ja bym tylko miala mozliwosc to bym robila iui co miesiac:-) wiec odsapnij i do boju!!!!!:-*

Zuzik to moze jednak moj drugi typ sie sprawdzi:-D

Witam!
Jestem jeszcze w dwupaku. Skurcze mam,ale nie regularne, wiec to takie straszaki.

Niebajko, wyszłyście z księżniczką ze szpitala?

Spokojnej niedzieli. ;)

Beti aż mnie serce boli jak czytam Twoje posty. nie jestem zbyt mądra i nic mądrego nie napiszę, ale chciałabym żebyś wiedziała, że bardzo ciepło o Tobie myślę

zuzik powodzenia, niech Adaś szybko wyskakuje :-)

reklama
Do góry