reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziękuję Wam za wsparcie. Wczoraj wyłam w ramionach M tak, że pewnie słyszeli mnie sąsiedzi. Dzisiaj czuję się...świetnie? Jakby ulga, że cały ten ciężar ze mnie zszedł. W nocy budziłam się przerażona, że umrzemy w samotności, że nikt mi nie zostanie...A dziś już się uspokoiłam. Narazie odpuszczam dla własnego zdrowia psychicznego. Wyniszczyły mnie od środka te starania. Muszę na jakiś czas odpuścić. Może rodzicielstwo nie jest nam pisane? Nie chcę żeby to był mój jedyny cel w życiu, który spala mnie od środka. To dla mnie za dużo.

reklama
Dziękuję Wam za wsparcie. Wczoraj wyłam w ramionach M tak, że pewnie słyszeli mnie sąsiedzi. Dzisiaj czuję się...świetnie? Jakby ulga, że cały ten ciężar ze mnie zszedł. W nocy budziłam się przerażona, że umrzemy w samotności, że nikt mi nie zostanie...A dziś już się uspokoiłam. Narazie odpuszczam dla własnego zdrowia psychicznego. Wyniszczyły mnie od środka te starania. Muszę na jakiś czas odpuścić. Może rodzicielstwo nie jest nam pisane? Nie chcę żeby to był mój jedyny cel w życiu, który spala mnie od środka. To dla mnie za dużo.
Trzymaj się, odpocznij od tematu i jak bedziesz gotowa to wracaj. Dobrze że napięcie zeszło i ze spokojem moglas sie juz obudzic. Buziaki!

PS. Po suwaczku widze, ze chyba bralysmy ślub w tym samym terminie :) Za rowny miesiac 1 rocznica :)

Dream , z każdym dniem będzie lepiej. Niestety, rozczarowanie "pierwszego razu" bólu najbardziej... Bo człowiek wierzy, że teraz to już musi się udać, bo leki , interwencja lekarska, wszytsko na czas... Ale natura jest przewrotna. Ochloncie, zbierzcie siły i wracajcie do walki - uda Wam się! Szanse są większe niż w przypadku wygranej w totka ;) naprawdę! Niestety, rzadko komu się udaje za pierwszym razem... także i Wy nie znaleźliście się w tej grupie, ale to nie powód, by porzucić te drogę. Dajcie sobie czas i do boju :* warto! Choć nie wiadomo, za którym zakrętem tej drogi czeka Wasz Cud..

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dream , z każdym dniem będzie lepiej. Niestety, rozczarowanie "pierwszego razu" bólu najbardziej... Bo człowiek wierzy, że teraz to już musi się udać, bo leki , interwencja lekarska, wszytsko na czas... Ale natura jest przewrotna. Ochloncie, zbierzcie siły i wracajcie do walki - uda Wam się! Szanse są większe niż w przypadku wygranej w totka ;) naprawdę! Niestety, rzadko komu się udaje za pierwszym razem... także i Wy nie znaleźliście się w tej grupie, ale to nie powód, by porzucić te drogę. Dajcie sobie czas i do boju :* warto! Choć nie wiadomo, za którym zakrętem tej drogi czeka Wasz Cud..

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Narazie stawiam na będzie co ma być...mam dość odmawiania sobie wszystkiego. Musimy odpocząć. Nie chcę leczenia póki co...

Dream odpoczniemy i później damy czadu :)
U mnie w czwartek 4 rocznica, aż się czasem boję ze jest za dobrze, że coś się może wydarzyć :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzenko nie przyciągaj myslami złych wydarzeń!!! już dosyć nas pokarało żeby się jeszcze coś wydarzyć miało:p *** my w czwartek mamy 3 lata jak razem jesteśmy 18-go:)

reklama
Ewik: proof of life ???

Dream: miałam takie samo podejście jak Ty i nie żałuję, bo dzięki temu nadal z emkiem walczymy ramie w ramię. Tylko to co napisałaś o tym co może nie jest wam dane mi się nie podoba. Tego jeszcze nie wiesz. Czy tak czasem jest? Jasne, życie bywa przrwrotne, ale wy tego jeszcze nie wiecie. I to jeszcze spokojnie ten etap kiedy "zdarza się to innym".

Do góry