reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Azjak jesli nie nasz problemow z plamieniami przedokresowymi to mysle ze wystarczy raz zbadac wlasnie 7dpo. To jest bardzo wazne bo tez w ten sposob sprawdzasz czy owu byla.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kobietki!! Jak tam dzień mija? ja właśnie znalazłam czas na szybką kawę w pracy więc piszę. U mnie dziś brzuch i krzyż nie bolą tak jak bolały wczoraj. Ból cycochow został ale przy duphastonie to wszystko jest jakby normalne. Nie nastawiam się na pozytywny wynik jutro :( i liczę że się pozytywnie rozczaruję ( głupia ja). Piszcie co tam u was!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Anet oczywiscie ze Was podczytuje i trzymam kciuki :) Musze tylko troche przystopowac z nakrecaniem sie, z forum i w ogole z internetem. Chce te pol roku przerwy wykorzystac jako odpoczynek od tego tematu :) A w tym cyklu watpie ze sie udalo bo naprawde mialam duzo stresow w tym miesiacu i jakos sie nie skupilam na tym zabiegu mowiac szczerze, myslami totalnie gdzies indziej, nawet lezac tam na fotelu te 20 min :(

Zuzik zgadzam sie, Stalin mowil "ufaj i sprawdzaj" [emoji23] A tak na serio to ja tez ufam swojemu lekarzowi ale swoje teorie mam i niektore rzeczy robie po swojemu ;) Tez nie rozumiem tych zalecen zeby brac Duphaston do 10 po owu? 4 dni przed testowaniem go odstawic? Bez sensu i wg mnie duze ryzyko. Wczesna ciaza moze nie wytrzymac takiego naglego spadku progesteronu. Z reszta nawet jesli nie ma ciazy to i tak powinno sie brac conajmniej do terminu @...

Bertha ja jeszcze kciukow nie puszczam!

Joko kciuki za jutrzejsze testowanie!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
o to fajnie ze nas nie opuscilas do konca bo ja Ci mocno kibicuje. Zreszta jak kazdej z Was :) wiesz co wlasnie paradoksalnie moze jak sie nie spinalas jak co miesiac to moze sie uda. zobaczymy co nam ten swiateczny czas przynesie :)

Hej kobietki!! Jak tam dzień mija? ja właśnie znalazłam czas na szybką kawę w pracy więc piszę. U mnie dziś brzuch i krzyż nie bolą tak jak bolały wczoraj. Ból cycochow został ale przy duphastonie to wszystko jest jakby normalne. Nie nastawiam się na pozytywny wynik jutro :( i liczę że się pozytywnie rozczaruję ( głupia ja). Piszcie co tam u was!

Hej oj ja dziś pospałam do 10.30 :) odespie cale 10 lat po korporacji hahaha teraz kawka i zaczynam sprzatac. potem zakupki obiad itd. dziś działam w domu :)
no obys sie milo rozczarowala :):) od razu pisz :)

Hej jakoś mija mi ten czas [emoji6] dni lecą szybko i odziwo nie rozmyslam nie wiadomo ile tak jak w dwóch poprzednich IUI [emoji5] wiec mniej jest dni bez humoru [emoji2] jeszcze tydzień i 2 dni do bety. A za Ciebie i całą reszte trzymam mocno kciuki &&&&

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej oj ja dziś pospałam do 10.30 :) odespie cale 10 lat po korporacji hahaha teraz kawka i zaczynam sprzatac. potem zakupki obiad itd. dziś działam w domu :)
no obys sie milo rozczarowala :):) od razu pisz :)
Zazdroszcze ja od 6 na nogach. Juz po kawce w pracy[emoji2] byle do 16 potem domek, obiadek uszykowac, coś obejrzeć ciekawego w tv chociaż teraz ciężko coś znaleźć i dzień minie i jutro od nowa. U mnie juz świątecznie choinka stoi [emoji3] [emoji4] [emoji319] [emoji319]

Hej jakoś mija mi ten czas [emoji6] dni lecą szybko i odziwo nie rozmyslam nie wiadomo ile tak jak w dwóch poprzednich IUI [emoji5] wiec mniej jest dni bez humoru [emoji2] jeszcze tydzień i 2 dni do bety. A za Ciebie i całą reszte trzymam mocno kciuki &&&&

Mi też leca szybko dni i tez nie rozmyslam i sie nie nakrecam jak zawsze. Fajnie ze Swieta sie zbliżają uwielbiam ten czas :) poprosiłam meza zeby załatwił filmy swiateczne typu listy do M wiec niedlugo - moze w weekend zaczynam maraton filmowy. uwielbiam :)

Mi też leca szybko dni i tez nie rozmyslam i sie nie nakrecam jak zawsze. Fajnie ze Swieta sie zbliżają uwielbiam ten czas :) poprosiłam meza zeby załatwił filmy swiateczne typu listy do M wiec niedlugo - moze w weekend zaczynam maraton filmowy. uwielbiam :)
Ja nie lubię tych świąt od kiedy tak bardzo pragnę dziecka. Jestem na etapie że mnie one bardzo denerwują i wpędzają w depresję. Jakoś w tym roku podchodzę do świąt na luzie. Nad sprzątaniem i gotowaniem bardzo się nie spinam bo i tak w święta jesteśmy cały czas w rozjazdach. Chociaż choinkę już chętnie bym ubrała.

Ja nie lubię tych świąt od kiedy tak bardzo pragnę dziecka. Jestem na etapie że mnie one bardzo denerwują i wpędzają w depresję. Jakoś w tym roku podchodzę do świąt na luzie. Nad sprzątaniem i gotowaniem bardzo się nie spinam bo i tak w święta jesteśmy cały czas w rozjazdach. Chociaż choinkę już chętnie bym ubrała.

Kochana dzwoniłam do Ferti dowiedziec się czegos o spotkaniu - one nic nie wiedza wiecej :) w kazdym badz razie wiem ze potrwa 1,5 godziny :) Ale Tobie może nie bedzie wgl. potrzebne :)

reklama
Kochana dzwoniłam do Ferti dowiedziec się czegos o spotkaniu - one nic nie wiedza wiecej :) w kazdym badz razie wiem ze potrwa 1,5 godziny :) Ale Tobie może nie bedzie wgl. potrzebne :)
Oby.... Byłby cudowny prezent dla nas na święta. Wiesz ja mam zaproszenie na konsultacje do psychologa od mojej gin więc jak się nie uda w tym cyklu to się zapiszę. A może na to spotkanie też się wybiorę tylko tego dnia mam na 16 umówione spotkanie w pracy więc nie wiem czy się wyrobię.
A ty się wybierasz?

Do góry