reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zdaniem specjalistek z tego forum pewnie to nie lekarz....

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No to wyłoniła się najbardziej obrażona, sory musiałam.

Zawsze można lekarza zapytać z tym progesteronem, przecież w twarz nie da :-) Zapytaj następnym razem po prpstu. Przy naturalnym poczęciu przecież nie bierze się progesteronu i są zdrowie ciąże. Chodzi o to, że po odstawienie progesteronu po 10 dniach, zamiast poczekać do wyniku może prowadzić do NAGŁEGO spadku i niestety straty na tak wczesnym etapie biorąc krwawienie za miesiączkę.

reklama
adunnnia to a propos obrażania? Bo zaczynasz się robić bezczelna a nie pomocna. Czytaj ze zozumieniem zanim zaczniesz się gotować. Wysoka temperatura nie sprzyja staraniom... A co, ja też potrafię :)
To chyba nie wiesz co to bezczelność ale spoko [emoji4] ja nikomu nie mowie ze jego lekarz jest beeee...i ze jak sie nie dostosuje do rad kolezanek to w ciazy nie bedzie albo poroni a wy takie chamskie jestescie... Zrozumcie ze kazdy organizm jest inny kazda potrzebuje inna dawke albo wcale... A nie najmadrzejsze zgrywacie [emoji28]

Przepraszam, ze sie wtrace, ale... nie trzeba byc geniuszem, zeby wyciagnac prosty wniosek: jesli rad udzielaja dziewczyny w ciazy/matki, ktorym sie udalo i udzielaja ich dziewczynom, ktore poki co bezskutecznie sie staraja, to moze jest cos na rzeczy i te pierwsze maja racje?!? Nie jestesmy tu wszystkie z tego samego powodu i dazac do tego samego celu?!?
I co, ze kazdy organizm jest inny? Nie daje Wam do myslenia, ze te ktore Wam o tym progesteronie pisza i to jednoglosnie, sa juz w ciazy albo po niej, a Wy, ktore sie tak upieracie przy swoim - nie?
Wasza sprawa, mozecie zignorowac rady, tylko czy warto?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Adunnnia pomyśl na chłopski rozum, dostarczasz coś organizmowi, żeby pomóc w funkcjonowaniu i nagle jeb koniec, zabierasz mu to?? I uważasz, że to dobre? I zrozum, że nikt nie chce tu nikomu wmawiać czegokolwiek tylko zwrócić uwagę...ale Ty odbierasz to jako atak, mądre głowy itd. Już teraz w każdym poście dogryzasz stąd też z postu na post jest atak i tak można w nieskończoność.

adunnnia to a propos obrażania? Bo zaczynasz się robić bezczelna a nie pomocna. Czytaj ze zozumieniem zanim zaczniesz się gotować. Wysoka temperatura nie sprzyja staraniom... A co, ja też potrafię :)
Vadera Ta laska jest mega bezczelna i wszechwiedzaca...nie wiem po co jej to forum i co ona tu jeszcze robi...chyba tylko zeby jad wprowadzac...niech bedzie na czacie tylko ze swoim lekarzem bo i tak wiekszosci postow nie rozumie...

Adunnnia pomyśl na chłopski rozum, dostarczasz coś organizmowi, żeby pomóc w funkcjonowaniu i nagle jeb koniec, zabierasz mu to?? I uważasz, że to dobre? I zrozum, że nikt nie chce tu nikomu wmawiać czegokolwiek tylko zwrócić uwagę...ale Ty odbierasz to jako atak, mądre głowy itd. Już teraz w każdym poście dogryzasz stąd też z postu na post jest atak i tak można w nieskończoność.
Po pierwszym hejcie ponad dwa miesiace temu na mnie tez na temat progesteronu pytalam sie gina z klinki o to ale pewnie i tak wiecie lepiej i wasi lekarze [emoji4] [emoji122] [emoji106]

reklama
Do góry