reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny normalnie nie wiem co jest brzuch u dołu kluje jak cholera... Kiedyś jak chorowałam na jelita to mnie podobnie bolało (oby ta choroba nie wróciła) ale nie wiem już sama czy to nie jajniki (dziś 9 dzień po IUI)... Masakra jakaś... Chodzić nie mogę normalnie...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dzisiaj to samo od rana ból dołem brzucha, a dzisiaj 5 dzień po IUI

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pytałam mojego lekarza i on jest za opcja in vitro po 3 inseminacjach. I tak byśmy zrobili tylko, że mamy opcję tylko jeszcze dwóch iui i wyjeżdżamy i wszystko pezesuie się na listopad ;-( Chyba siądę w kącie i się wypłaczę, już mam dość tych całych starań.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie inseminacja 800 średnio 2 wizyty przed 2x 200,do tego zastrzyki leki w jedym cyklu to koszt 700 zł ,w sumie 1900 w jednym cyklu... Smutne to, zrezygnowaliśmy z wykańczania domu bo kasa płynie do kliniki

Pytałam mojego lekarza i on jest za opcja in vitro po 3 inseminacjach. I tak byśmy zrobili tylko, że mamy opcję tylko jeszcze dwóch iui i wyjeżdżamy i wszystko pezesuie się na listopad ;-( Chyba siądę w kącie i się wypłaczę, już mam dość tych całych starań.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem cie. Naprawdę. Ja jeszcze nie zaczęłam a już mam dość

U mnie inseminacja 800 średnio 2 wizyty przed 2x 200,do tego zastrzyki leki w jedym cyklu to koszt 700 zł ,w sumie 1900 w jednym cyklu... Smutne to, zrezygnowaliśmy z wykańczania domu bo kasa płynie do kliniki

Współczuję... boję się tego samego.. Mój M chce próbować ile się da... Ja nie do końca jestem pewna tego.. Nie chce właśnie by nasz budżet ucierpiał zbytnio....

Dziewczyny tu pisaly o jakims leku ale zapomnialam zapisac ;) dzis zapytam mojej Pabi Doktor ale dopiero moze do mnie zadzwonic o 23 ,jest taki lek wlasnie na podwyzszenie edno...
No i wlaśnie to mnie wkurza...mam wrazenie, ze wydaje kase bez sensu. Albo ze ktos celowo chce mnie naciągnąc na in vitro.

reklama
Do góry