reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny, a czy za mrożenie zarodków i bladticyst płacicie dodatkowo? U mnie w klinice 5700 to stymulacja punkcie i transfer. Mrożenie i później transfer mrozaczków to już dodatkowe koszty.
Wszystko dodatkowe koszty.
U mnie taki cennik
Samo ivf bez lekow 6960, transfer zarodka 1400, przechowywanie zarodkow 600
Dodatkowe
embryo transfer z zamrozonego zarodka 1400
Wspomaganie wylegania 500
Zamrozenie komorek jajowych 400
Zamrozenie i przecjowywanie nasienia 300
Procedura ciaglego monitorowania zarodkow 840
Wlew dozylny z antagonisty oksytocyny przed transferem 1100
Specjalne podloze do transferu zarodka zwiekszajace wskaźnik implantacji 280

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, a czy za mrożenie zarodków i bladticyst płacicie dodatkowo? U mnie w klinice 5700 to stymulacja punkcie i transfer. Mrożenie i później transfer mrozaczków to już dodatkowe koszty.
U nas pakiet ivf to koszt 6700, i kończy się na etapie obserwacji zarodków, osobno płaci się za transfer 1400 i mrożenie oocytów 500 ( maks.3 komórki jajowe)

Wszystko dodatkowe koszty.
U mnie taki cennik
Samo ivf bez lekow 6960, transfer zarodka 1400, przechowywanie zarodkow 600
Dodatkowe
embryo transfer z zamrozonego zarodka 1400
Wspomaganie wylegania 500
Zamrozenie komorek jajowych 400
Zamrozenie i przecjowywanie nasienia 300
Procedura ciaglego monitorowania zarodkow 840
Wlew dozylny z antagonisty oksytocyny przed transferem 1100
Specjalne podloze do transferu zarodka zwiekszajace wskaźnik implantacji 280

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie wiesz jak ze zwolnieniami lekarskimi, ja już nie wyrabiam z urlopem o klinikę, wszystko do południa

Ja chciałabym po punkcji troche l4 do momentu podania zarodków, pracuje w miejscu gdzie masę klientów chorych,to prątkujących gruźlików i innych...poza tym potrzebuje dojść do siebie psychicznie, prace kocham ale stres ogromny,już nie pamiętam kiedy miałam czas na siebie i własne przemyślenia, no chyba że w pracy, tu spędzam większość życia:)

Po punkcji to wątpie aby wydali l4 bo nie ma żadnych wskazań, ot zabiorą jajka. Ale po tansferze możesz poprosić o zwykłe l4 do czasu wyników.

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

17 – ludek – IUI
18 – anett96 – monitoring cyklu
20 – zylwia – monitoring cyklu
20 – wiola1702 – monitoring cyklu
20 – adunnnia90 – wizyta w klinice
20 – Vinszka - wizyta + ocena cyklu
20 – Emilianka6966 - wizyta w klinice przed ivf
21 – jolancik – wizyta u lekarza
21/22 – cikulinka – beta hcg
24 – jasani – monitoring cyklu
28 – Oska305 – beta hcg

MARZEC

01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Jolancik wpisz mnie proszę na wizytę przed ivf na 6 marca (w dniu moich urodzin)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Joko to Ty też startujesz? Świetnie...Bierzesz już jakieś leki? Wiesz już czym będziesz stymulowana? Jak u ciebie wygląda w klinice koszt?[/QUOTE]

Dziewczyny jest tu forum o in vitro. Zapraszam tam żeby dziewczynom pochodzącym do inseminacji nie zawracać głowy. Też tam jestem :-)

reklama
Joko to Ty też startujesz? Świetnie...Bierzesz już jakieś leki? Wiesz już czym będziesz stymulowana? Jak u ciebie wygląda w klinice koszt?
[/QUOTE]
Tak tak tak.... Jeszcze nic nie wiem wszystko będę wiedziała 6 marca. Więc pewnie w kwietniu będę miała ivf... Bo pewnie miesiąc anty... Dziś zrobiłam amh... I wczoraj zapadła decyzja o ivf... Koszt b. Duży ale czego się nie robi...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry