reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czy doktor dawał Wam zwolnienie lekarskie w dniu wizyty /inseminacji? Bo nie zawsze jest możliwość wzięcia urlopu...
Tak samo po inseminacji....czy istnieje możliwość aby dostać zwolnienie?
Ja dostawalam od dnia iui na 2tyg do bety...nie chcialam sie stresowac ani nic robic w pracy...ale ogolnie to zalezy od lekarza...mozesz mu nawkrecac ze masz prace fizyczna albo psychicznie nie wyrabiasz...

reklama
Dziewczyny a propos rozterek z zarodkami. Zawsze możecie wnieść o utworzenie tylko jednego i wtedy nic się nie zmarnuje , ani nic nie będzie trzeba przekazywać etc... Ale pomyślcie: jesteście pewne, że nigdy takie nie powstały w was tylko, że się nie zagnieździły? Nie jesteście. Mogło tak być wiele razy tylko o tym nikt nie myśli. A to takie same zarodki jak te, o których piszecie. Więc nie dajcie sobie robić wody z mózgu. Martwić się macie o te, które zaczną się rozwijać w was. Głowy do góry!

Dziewczyny może to głupie, ale czy po iui rosły Wam piersi? :-) Ja jestem już 5 dni po i w końcu coś tam mam, bo do tej pory było kompletne zero. Możliwe, że to przez te wszystkie hormony na stymulację?

Dzięki dziewczyny... Ja akurat leczę się w wawie tylko nie w klinice wszystkim dobrze znanej typu Novum Invimed czy Invicta... Zobaczymy co będzie... Z IUI byłam tam zadowolona mimo iż się nie udało uzyskać ciąży... Podejście do pacjenta jest tam genialne a moja lekarka jak u niej jestem to czuję się jakbym była jej jedyną pacjentka... Mimo iż czasem ciężko się do niej dostać...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Joko, ależ Ferti publikuje na stronie swoje wyniki :) nie mogę teraz znaleść w którym miejscu ale na bank czytlam ze sami są w szoku ze mają takie dobre wyniki :) w sensie sami sie nie spodziewali ze tak dużą skutecznosc mają jezeli chodzi o in vitro :)

Joko, ależ Ferti publikuje na stronie swoje wyniki :) nie mogę teraz znaleść w którym miejscu ale na bank czytlam ze sami są w szoku ze mają takie dobre wyniki :) w sensie sami sie nie spodziewali ze tak dużą skutecznosc mają jezeli chodzi o in vitro :)
Widziałam widziałam.... Tylko chodzi mi o to że to mało znana jeszcze klinika. A ty jak tam? Miałaś IUI wczoraj? Bo ja cały czas ściskam kciuki...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry