reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czesc dziewczynki .
Jolancik przykro mi z powodu bety, ale dzielna jestes wiec nastepnym razem bedzie ok :) Biore caly czas Aromek i czuje sie super, taka spokojna nawet jestem :)
Oska to cudownie!
Ja w nocy wrocilam z mazur z pogrzebu babci, dlatego sie nie odzywalam...
Dzis na 16:10 jade na monitoring (8dc), mam nadzieje, ze dzieje sie cos pozytywnego po tej droznej stronie, a nie zamknietej :)

reklama
Dziewczyny czy któraś borykala się z nie pękniętym pęcherzykiem? Jestem 4 dzień po IUI a w lewym jajniku nadal nie pękł pęcherzyk i od wczoraj daje mi we znaki...

Dziewczyny czy któraś borykala się z nie pękniętym pęcherzykiem? Jestem 4 dzień po IUI a w lewym jajniku nadal nie pękł pęcherzyk i od wczoraj daje mi we znaki...
Mnie nie pękały, ale wchłaniały się same, raz tylko wyszedł torbiel, który też sam się wchłonął. Dlatego lekarz zdecydował o laparoskopii i okazało się, że przyczyną były ogniska endometriozy. Teraz pękają same.

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

KWIECIEŃ

05 – angelawwa – monitoring cyklu

08 - gooossia17 - IUI
10 - cikulinka - monitoring cyklu
10 – meg86 – beta hcg ???

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Mnie nie pękały, ale wchłaniały się same, raz tylko wyszedł torbiel, który też sam się wchłonął. Dlatego lekarz zdecydował o laparoskopii i okazało się, że przyczyną były ogniska endometriozy. Teraz pękają same.
Ja właśnie miałam laparoskopie diagnostyczna i jest wszystko ok. Tyle że nie bardzo wiem co robić. Czy jeszcze pęknie czy zrobi się torbiel...

Dziewczyny powiedzcie mi czy jeżeli nie ma waszego lekarza a wypada wam termin monitoringu, przygotowań do kolejnej iui to umawiacie się na wizytę u innego lekarza? Jak zwykle mam problem z moją klinika bo mój lekarz jest nie dostępny. Tzn nie ma do niego wolnych miejsc

Dziewczyny powiedzcie mi czy jeżeli nie ma waszego lekarza a wypada wam termin monitoringu, przygotowań do kolejnej iui to umawiacie się na wizytę u innego lekarza? Jak zwykle mam problem z moją klinika bo mój lekarz jest nie dostępny. Tzn nie ma do niego wolnych miejsc
u MNIE TO SAMO. nA MONITORING JESTEM ZAPISANA DO INNEGO, ALE DZIEWCZYNY Z GRUPY NA FB, MAJA O NIM SWIETNE ZDANIE :)

reklama
Ja dzwonie ze w tym dniu musze miec monitoring Pani mnie umawia do tego lekarza ktory w tym dniu przyjmuje ..wiec u mnie w ogole bez problemu i zawsze z Paniami na recepcj mozna super sie dogadac..oczywiscie Cikulinka moze to potwierdzic :)))

Do góry