reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny napiszcie proszę gdybym chciała porobić badania hormonalne w kolejnym cyklu (bo na razie czekam na @) np. LH, fsh, tsh, E2 i prolaktyne to w którym dniu cyklu powinnam je zrobić? Kojarzy mi się że na samym początku ale nie jestem pewna. Ostatnie badania jak robiłam to minął prawie rok (były wszystkie w normie) ale chciałabym zrobić we własnym zakresie.

39f8egz2yx0jwf3r.png
Mi kazali w 3dc :)

reklama
A
Chyba ze dwa i powtórnie progesteron i estradiol. Większość i tak jest z iui. Jednak nie ma co przedłużać z próbami iui, bo badania mają ważność pół roku i zanim zdecydujecie się na in vitro to pół roku minie. Wtedy trzeba zaczynać od początku. A to i dodatkowy koszt i dodatkowy czas.

0d1ycsqvyoi9w9m1.png
A kariotypy?

Byłam właśnie na becie.. wynik o godz 14 !
Najgorzej się tylko martwię ze nie czuje żadnych ciążowych objawów [emoji22]

Ostatnia edycja:
Byłam właśnie na becie.. wynik o 14 !

Nie musisz czuć różnie bywa. Ja miałam tylko i wyłącznie zawroty głowy i czasami bolał mnie troszkę brzuch jak na @. Trzymam kciuki mocno musi się udać, ktoś musi przegonić te czarne chmury zalegające nad wątkiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dziewczyny, ja mam pytanie odnośnie kariotypów. Gdzie mogę je zrobić? I ile ono kosztuje? Nie leczę się w Polsce, ale po poronieniach chciałabym zrobić to badanie.

Byłam właśnie na becie.. wynik o 14 !
Kochana to juz sukces! Nie ktore kobiety wgl objawow nie maja, a rzeczy typu mdlosci czesto zxdarzaja sie w 2-3msc dopiero :) wiec za 2 dni powtorz bete i pochwal sie ladnym przyrostem :)

reklama
Do góry