reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Meg86 bardzo mi przykro ..... ja ostatnie dni jakoś negatywnie jestem nastawiona do wszystkiego....... i właśnie jak widzę że ostatnio nikomu sie nie udaje iui... to cZemu by Nam się miało udać.. .. ehhh.....
Witaj w klubie! Dlatego ja się więcej z iui nie będę męczyć. ..szkoda mojego zdrowia i pieniędzy! Oczywiscie chciałbym aby moja druga iui była udana ale mam objawy okresowe:(

reklama
Ja jestem po wizycie. Pokazalam doktorowi wynik bety na co on ze jeden test to o niczym nie świadczy oraz ze mam nadal brać luteine i w piątek pójść raz jeszcze na betę. ..także ja juz nic nie wiem [emoji53]

Cikulinka jak u Cb po wizycie?
angela no cóż jestem po wizycie
no niestety w tym cyklu też nie przeprowadzi iui :(....bo musi mój zrobić ponowne badanie nasienia sperminogram....ale ostanio nie było takkie złe nawet powiedział ze z owiele gorszym się udaje....... mi dziś pobrała próbkę do cytologii.....no i kolejne badania bo już się przeterminowały prolaktyna lh,fsh,estradiol, krzywa insulinowa 3pkt, no i p/c plemnikowe bo nie miałam robionych jeszcze.....kazała się starać naturalnie...oczywiście byłam stymulowana clo.....a jak się nie uda to zmieniła mi clo na lamette powiedziała ze może to coś polepszy...i dodała ze może i byłam w ciązy tylko ona w e wczesnej fazie po prostu nie jest w stanie przetrwać ....dziś cos napomknęła o invitro( na które mnie nie stać) ale już tego nie powiedziałm mojemu bo nie che go dołować niepotrzebnie...... no i wiecie co zaporoponowała ze możę mu przepisać viagre z zwiazku z tym trudnym wspólżyciem no i sama niewiem moj nie chce brać takich rzeczy jest z tych bojaźliwych.....no i naprawde bardzo ale to bardzo by chciała aby sie udało...a jeszcze jak by się to naturalnie udalo to już by była przeszczęsliwa....i też tego chce.....chyba jak nikt na świecie....ogólnie jak jestem u niej w gabinecie to czuje się taka naprawde otoczona opieką od serca......no to koniec moich wywodów bo już chyba macie mnie dosyć ....dziewczyny piątek sobota i może niedziela...musimy się starac.....ma się udać zajączek ma przynieść mały cud ( jak bedą dwa to sie nie obraże:p bo narazie sa 2 jajeczka jedno w lewym drugie w prawym 13dc. i owólacje mam coraz póxniej dlatego postanowiła zmienić na lamette....któras z was brała jak się po niej czujecie?....mam brać po 2 tak jak clobrałam

meg..przytulaski naaaprawde mi przykro.....ja po 4 iui naprade wiem co to znaczy......
witam nowa staraczkę anula:) cieszę się ze do nas dołaczyłaś w grupie raźniej

reklama
Do góry